2789
عنوان

چه هوایی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
گیلان،دیشب کلییی باد و طوفان بود

مام یه دفعه بادشدید داشتیم ،اطلاع داشتیم بادمیاد ،سه شبه نصف شبا میادو میره و تراس و ایوانو به گند میکشه🙄

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
آره واقعا کاراش عجیب غریبه 🙃 شما کجایی؟ 

گلستان عزیزم_بندرترکمن لب دریا 🙂

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره واقعا کاراش عجیب غریبه 🙃 شما کجایی؟ 

اره یا روزای گرمو شبای سگ لرز 🤭ما ابان رفتیم روزاش انقدر گرم بود بستنی پشت بستنی و کولر شبشم سگ لرزو کاپشن 🤕منطقه خودمونفک کنم چون نزدیک دریاست تفاوت دمای آنچنانی نداره روزو شب 

اره یا روزای گرمو شبای سگ لرز 🤭ما ابان رفتیم روزاش انقدر گرم بود بستنی پشت بستنی و کولر شبشم سگ لرز ...

شمال که عالیه هواش هم شب هم روز 🤗

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

واای خوشبحالت من عاشق دریام ولی حیف که امسال مسافرتمون کنسل شده😔

منم خیلی وقته دلم مسافرت نیخواد ولی خرج ها و هزینه ها مگر میذارن

شما کجایی؟من مال استان گلستانم اره جندروز هوا تابستانی بود الان باد شدیده و ابری ۳ شبه نصف شب باد شد ...

به به استان گلستان خیلی دلم میخواد سفر داشته باشم به این استان 

دریاش همچین تعریفی نداره ولی جنگل و آبشارهای قشنگی داره ،خوبی این استان اینه ۴ فصل سالو باهم داره صحرای کویر و کوهستانی جنگلی و دریا و .....

تشریف بیارین عزیزم درخدمتیم 🥰😍

منم خیلی وقته دلم مسافرت نیخواد ولی خرج ها و هزینه ها مگر میذارن

آره واقعا دهنشون سرویس ک به جای اینکه ارزونتر کنن قیمتا رو تازه روز به روز گرونتر میشه خدا به دادمون برسه چند سال دیگه میخواد چی بشه 😔

آره واقعا دهنشون سرویس ک به جای اینکه ارزونتر کنن قیمتا رو تازه روز به روز گرونتر میشه خدا به دادمون ...

ماداریم زیر قناعت فلج میشیم ،نمیدونم خداوند گار عالم از مقاومتمون راضیه یا نه 🤗

ماداریم زیر قناعت فلج میشیم ،نمیدونم خداوند گار عالم از مقاومتمون راضیه یا نه 🤗

انشالله راضیه عزیزم من الان شوهرم جایی که کارگاه دارن 

برجی 8 تومن اجاره میده الان بهداشت گیر داده باید برن شهرک صنعتی اونجا کمترین اجاره 30 تومنه همینجوری دارم رعایت میکنم وای به حال اونوقت