2777
2789
عنوان

لکنت زبان کودک دو ساله

404 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوب هستید؟

توروخدا اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه. دلم داره میترکه... پسرم دو سالشه ماشاءالله کامل حرف می‌زد و جمله میگفت اما چند شب پیش بخاطر اینکه از روی صندلی خودرو افتاد خیلی ترسید و گریه کرد بعدش دچار لکنت شد. توروخدا شما که تجربه دارید بهم بگید خوب میشه پسرم؟ خیلی استرس دارم

خدای خوبم ممنونم که یه نی نی سالم و تپل مپل بهمون هدیه میدی😍🤗

دکتر ببر حتما، ولی نترس عزیزم موقته

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

حتما خوب میشه، واسه خیلی بچه‌ها پیش میاد، ولی دکتر ببر

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشه باید استرسش رو کم کنی باهاش کلمات رو کار کن مثلا کارتهایی که عکس داره نشون بده و بگو اسمشرو ازش بخواه تکرار کن اگر تا چند وقت دیگه بهتر نشد ببرش گفتار درمانی مشکلی نیست نگران نباش سعی کن این چند وقت دعواش نکنی بغلش کن بیشتر بهش محبت کن تا استرسش از بین بره خوب میشه 

چون ترسیده 

یک مدت آروم باهاش حرف بزن استرس بهش وارد نکن درست میشه

دختر منم هر وقت می‌ترسه اینطوری میشه 

اما دختر من بچه بود زیاد حرف میزد مادرشوهرم چشمش زد

آرامش دارو این مشکله 

قرص دارو بهش پدیا

ببرش پارک خرید باهاش بازی کن درست میشه اصلا هم جلوش دعوا نکنید

خوب میشه باید استرسش رو کم کنی باهاش کلمات رو کار کن مثلا کارتهایی که عکس داره نشون بده و بگو اسمشرو ...

قربونت عزیزم باشه حتما. باور کن وقتی میخابه همش کارم شده گریه . خیلی استرس دارم 

قربونت عزیزم باشه حتما. باور کن وقتی میخابه همش کارم شده گریه . خیلی استرس دارم 

نه تو استرس داشته باشی بهش منتقل میشه بهش زمان بدید داره حرف میزنه بین حرفش سکوت کنید تا صحبتش رو کامل کند نگران نباش خوب میشه 

چون ترسیده  یک مدت آروم باهاش حرف بزن استرس بهش وارد نکن درست میشه دختر منم هر وقت می‌ترسه ای ...

چشم عزیزم. همش آروم باهاش حرف میزنم باهاش خیلی بازی می‌کنم. ولی استرس دارم خدایی نکرده موقتی نباشه

نه تو استرس داشته باشی بهش منتقل میشه بهش زمان بدید داره حرف میزنه بین حرفش سکوت کنید تا صحبتش رو کا ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم. بخدا دلم داره میترکه. دیشب تا ۴و نیم صب گریه کردم

چشم عزیزم. همش آروم باهاش حرف میزنم باهاش خیلی بازی می‌کنم. ولی استرس دارم خدایی نکرده موقتی نباشه

دختر من عصبیه 

هر وقت عصبی میشه و ترس برمیگرده 

اما گردش و آرامش درست میشه

چه دکتری ببرم عزیزم؟

گفتاردرمان 

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
دختر من عصبیه  هر وقت عصبی میشه و ترس برمیگرده  اما گردش و آرامش درست میشه

انشالله کامل خوب بشه