2777
2789

نگین جنس ایرانی به در نمیخوره.😔

فرش دستبافت.

چینی زرین. مقصود. بلور دست ساز زیبا و خاص.

ظروف قلم زنی و مینا کاری و مسی و...

لوازم برقیم مارک خوب داریم. 

پارچه ایرانی دست بافت.

صنایع چوب ایرانی.

جنس خوب هست اگه برابر همون جنس خارجی پول بدیم تو ایرانم جنس خوب هست.

پول کم هم بخوایم بدیم جنس بنجل خارجی هم هست.

منم اکثر چیزای جهیزیم ایرانیه جز یه چنتا از چیزام دیگه واقعا چیکار میشه کرد اینقدر گرونیه که خریدن همین ایرانیا هم سخت شده والا من راضی به همینا هم نیسم همش عذاب وجدان میگیرم وقتی خرجم رو دوششونه کاش من بی عرضه به جای این همه تعلل تو این دو سه سال یه کاری پیدا کرده بودم خودم جهیزیه میخریدم😞

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی چینیاشون ک خیلی خوبه من زرین و پردیس خریدم خارجی دیگه الان واقعا خیلی گرونه 

کلی گفتم همه مواردش پارچه برقی ...هیچیش خوب نیس اشغال به تمام معناست ....من همسرم تو کار پرده است اولا دلار اینا پاین بود میرفت ترکیه جنس میاورد ...اما الان جنس چینی میفروشه اما ایرانی نمیفروشه ....بحای اینکه هی بگن خرید داخلی یکم کیفیتو ببرن بالا ....مثل اب دهن میمونه کیفیت هاش ...برای مادرم جاروبرقی خریدم پارس خزر 4میلیوخ یک ماه ....الان تعمیرات لازم شده سیم برقش در نمیاد باۉرمیکتی تازه یه ماه خرید

بخدا همسر من ماهه مامانم داره سیسمونی میگیره نذاشت تخت خواب بگیرن گفت من جا ندارم تخت میخام چیکار حیف نیس پول بدیم ولی داماد داییم گفته بود شما چیکار دارین بگیرین من تو پشت بام میزنم

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
اسی واقعا متاسفم برات با این طرز فکرت 

چرا عزیزم خب من تک دخترم اینارم عمم خریده نمیدونم موقعیت حساس من رو ک میدونست ینی ی پتوهایی برام خریده فقط باید ببینی

نگین جنس ایرانی به در نمیخوره.😔 فرش دستبافت. چینی زرین. مقصود. بلور دست ساز زیبا و خاص. ظروف قلم ...

همشو قبول دارم جز لوازم برقی ایرانی هیچ وقت کیفیت جنس خارجی رو ندارن فرش و میناکاری و... بله اینا جز سنتا و هنرای ایرانیه ولی لوازم برقیا خوب نیسن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

جنس ایرانی برا من خریدن متاسفم

چینی زرین بهترین چینی ایرانیه و کیفیتش خییلی خوبه

عزیزم به نظرم به جای اینکه برای مامانت و جنس ایرانی متأسف باشی یه کم برای طرز تفکر خودت متأسف باش😉

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️

والا خوشبحالت عزیز برات جهاز گرفتن

ما که دوتا مجرد دم بختیم یکمون نامزد 

دعا میکنم ی چیز گیرمون بیاد تو انقد برات خریدن بعد اینجوری نازز میکنی 

حاجت داری که دلت میخواد بهش برسی؟؟ سبزقباا می شناسی ؟اگر نمیشناسی بیاا تاپیکم دست خالی از پیشش نمیایی حاحتتو میده حاجت خودمو داده تاپیکم بخونید می بینید حاجت دوستان رو هم داده انشالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید🌱🌷

خانومای عزیز به عنوان یه دختر دم بخت یه چیزی بهتون میگم!یه سری چیزا رو کم کم بخرید و بذارید کنار چون با این وضعیت اولا هرروز همه چی گرونتر میشه و دوم اینکه همونقدر که گرون میشه کیفیتشم میاد پایین تر!

من ۴ سال پیش یه سرویس قاشق چنگال از اینایی که تو جعبه چوبیه برام خریدن ۸۰۰ تومن جنس عالی !

الان جنسایی که هست واقعا اون قشنگی قبل رو ندارن یا کیفیتشون پایین تره و چند روز پیش یه سرویس دیدیم قیمتش ۵و خورده ای بود!تازه کیفیت سرویسی که من خریده بودمو نداشت!

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
اره ابن بهتره من پسر هم دارم والا دیدم نسبت به اونم همینه آخه خانواده دختر چه گناهی کردن  

اره خیلی بده الانم موضوع من سیسمونه آخ  نوه اینطرف خانواده پسرهست سیسمونیو چرا خانواده دختر بخره

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
بدش اینجاست ک شوهر من لوازم خانگی میفروشه کامل قیمتا و جنسای اشغال دستشه

استارتر رفتارت واقعا درست نیست

و کاملا مشخصه برای جنجال اینطوری میکنی...

موفق باشی من گزارش میزنم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
بدش اینجاست ک شوهر من لوازم خانگی میفروشه کامل قیمتا و جنسای اشغال دستشه

استارتر جان حتما خانواده شوهر سرکوفت جهاز زدن بهت که انقد از جهازت بدت میاد 

اون شوهرو با اون جهاز برن به درک چون حتی اگه کل جهازتم سرتا پا طلا کنن دیگه از چشم و دل تو افتاده