2777
2789

ناسپاسی نکن اونا از گلو خودشون گرفتن برات خریدن ایرانی خارجی نداره ، مطمن باش وضعشون خیلی توپ بود خارجی میگرفتن تو نگاه ب جیبشون کن، مثلا کسی ک کارخونه داره برای دخترش چیای گرون میخره، ککشم نمیگزه  ولی کارگری ک حقوقشو میذاره کلی ام وام میگره ی جهیزیه داغون میخره تا سالها میره زیر قسط و بدهی ب نظرم دومی خیلی ارزش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه این حرف میزنم دختر بزرگ کنی مثل دست گل تازه جهاز و سیسنونی هم بدی خیلی مسخره هست بعد به هرک ...

آخ پسر میاد طلا میخره خب طلا واس خودشه هروقت بهاد می‌تونه بفروشه ولی جهیزیه چی بنظرم اگه خانواده پول داره خونه بهترین گزینه است نصف خونه بخرن شریکی با پسر به اسم دختر باشه خیلی بهتره 

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
پدر مادرت هر چی برات گرفتن قدردان باش شاید بیشتر از این نمیتونستن بخرن

یکی رو میشناسم مادرش تو کارگاه کارگری میکنه براش جهاز میخره بعد اون میگه یخچالم‌باید فلان باشه اون وسیلم بهمان باشه 😭😭😭😭😭 

جاروبرقیت که ال جیه چینی ایرانی کیفیتش خوبه سرویس حبوباتت قشنگه ایراد از خودته اگر نمیخوای بگو بذارن برای خواهر دیگت یا خودشون استفاده کنن شما با درامد خودت بخر 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بدش اینجاست ک شوهر من لوازم خانگی میفروشه کامل قیمتا و جنسای اشغال دستشه

اونکه لوازم خانگی میفروشه باید جهیزیه نبری خودش میاره

یا همه...یا هیچ!                                            راضی به بودن های نصفه و نیمه ی هیچکس در زندگیتان نباشید،                                             حتی با بهانه ای به نام عشق
حالا اصل قضیه رو بگو چرا رفتی  چرا اومدی چرا طلاق چرا جهاز بعد از عروسی چرا ناراحتی چرا&n ...

رفتنم مهم نیست برگشتنم بخاطر این بود دیگه نمیتونستم تحمل کنم شوهرمو اینقد اذیت شده بودم شبیه دیوونه ها شده بودم 

آخ پسر میاد طلا میخره خب طلا واس خودشه هروقت بهاد می‌تونه بفروشه ولی جهیزیه چی بنظرم اگه خانواده پول ...

اره ابن بهتره من پسر هم دارم والا دیدم نسبت به اونم همینه آخه خانواده دختر چه گناهی کردن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜