2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته دکتر زنان برای خانمای متاهله  ممکنه کیست فشار عصبی استرس یا … باشه باید جدیش بگیری اگه ...

به نظرت مشکلم حل میشه؟ دوماهه پریود نشدم بیشتر از یک هفته س که علائم پریود دارم دل درد، خستگی، بی حوصلگی، عصبانیت و... اما پریود نمیشم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
۱۸ سالته نمیتونم بگم افکار قدیمی ام خیلی داری این چیزا چیه میگی

والله چند وقت پیش همین سایت ی دختر خانم‌۱۹‌ ساله تاپیک زد که یک ساله پریود نشدم گفتم برو متخصص زنان گفت جایی که ما هستیم بد میدونن دختر بره دکتر زنان باید ازدواج کنم بعد برم!!!!

روم نمیشه در حال حاضر 😂 یه جورایی میخوام خود در مانی کنم  تا برای اونا زحمت درست نکنم😀

نه عزیزم زحمت نیست 

زمانی زحمت میشه که بذاری مشکلت کهنه بشه و بعد اسیر این دکتر و اون درمان بشی 

حتما به مادرت بگو 

مشکلت رو

دکتر زنان مخصوص خانمای متاهله واسه مجردا نیست☹️ من دیروز کلی پیاده روی کردم آش گرم خوردم چای زنجبیل ...

وا چه ربطی داره.دخترای مجردم میرن.اگه بخاطر این عقیده دکتر زنان نرن بعد کیست داشته باشن یا تنبلی تخمدان چی؟

وا چه ربطی داره.دخترای مجردم میرن.اگه بخاطر این عقیده دکتر زنان نرن بعد کیست داشته باشن یا تنبلی تخم ...

ببخشید متوجه شدم آخه من اشتباه فکر کردم دکتر زنان بریم معاینه میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به نظرت مشکلم حل میشه؟ دوماهه پریود نشدم بیشتر از یک هفته س که علائم پریود دارم دل درد، خستگی، بی حو ...

مشکل نیست که حل نشه کیست خیلی چیز عادیه یه مدت دارو فقط باید بخوری احتمالا

والله چند وقت پیش همین سایت ی دختر خانم‌۱۹‌ ساله تاپیک زد که یک ساله پریود نشدم گفتم برو متخصص زنان ...

بابا منم ۱۶ سالمه ولیییی دیگه این خیلی چیز مسخره ایه چی از سلامتی مهم تره

سالم بخور ورزش کندو زیر ۲۰ سال بی نظمی عادیه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده