2789
عنوان

آب درمانی

245 بازدید | 9 پست

سلام امروز روز دوم اب درمانی ام با وزن ۸۴/۴ شروع کردم و امروز ۸۳/۶ بودم ، انتظار بیشتری داشتم ولی چون شکمم کار نکرده ب اون ربط میدم تا شب صبر میکنم ، اگر نشد مسهل استفاده میکنم ، دوس دارم تا ۷ روز ادامه بدم امیدوارم حداقل ۵ کیلو کاهش را داشته باشم ،

دیروز کل تقلباتم ۱ق غ عسل بود که البته مجاز هست و ۱لیوان قهوه تلخ ، و برای بوی بد  دهنم بالاجبار آدامس میجویم . 

امروز اگر بتونم شاید نیم ساعتی پیاده روی در حد خیابون گردی داشته باشم . 

شکر خدا فردا تعطیلم و روز سوم که همه میگن سخت ترین روز هست را میتونم استراحت کنم تو خونه.

خودتو اذیت نکن با این رژیم های سخت کم میکنی ولی همین که رهاش کنی بر میگرده

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبح بعد تعطیلم بخیر 

وزن امروز ۸۱/۴ 

انتظار بیشتری داشتم ولی نشد ، 

امروز زودتر در میام از کار، احتمالا بتونم برم خونه استراحت کنم، فردا هم ک تعطیله و همسر جان هم شیفته ، بازم میتونم استراحت کنم پس امروز و فردا را هم میگیرم شاید بیام زیر ۸۰ و این طلسم بشکنه 

سلام زندگی

وزن الانم ۸۰/۸ 

پریود هم شدم احتمالا وزنم کمترهم باشه ، 

پوستم خیلی خوب شده 

شوهرم میگه کامل تغییر سایزت مشخصه تو ناحیه شکم و پهلوهات 

تا دو شنبه را مطمئنم میتونم بگیرم ، ولی دوشنبه عروسی دعوتم با خانواده همسری ، اگر گیر ندن شاید تا آخر هفته ادامه دادم 

اذیتش هم مثل آدم روزه است نه بیشتر.

سلام گلم جریان این آب درمانی چیه میشه کامل توضیح بدید چند کیلو تو چند روز کم کردید

سلام عزیزم. من هفت روز آب خوردم فقط . روز سومش خیلی سخت بود. برا همین بندازید روز تعطیل که بتونید رو مبل جلو تی وی باشید بهتره. من تو هفت روزش 4.5 کم کردم ولی خیلی قشنگ سایز کم کردم. بعدش کلا ادم اشتها نداره. خیلی هم سبکه اون چنذ روز. حس خوبی داره