قاب؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1697 عنوان این دوتا متن یعنی چی؟؟عکس 158 بازدید | 7 پست عاشق خوشی های ساده که باشی زندگی بهت لبخند میزنه😊 1401/12/16 | 07:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadow83 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 اولی یعنی بچت پسرهدومی یعنی دختره نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜
قاب؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1697 اولی یعنی بچت پسره دومی یعنی دختره خسته نباشی😂عزیزم میگم فرق دوتا جمله چیه مثلا اون هنگام دیدن؟ عاشق خوشی های ساده که باشی زندگی بهت لبخند میزنه😊
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 دوتاش یکیه 😐 شاید منظور اولی اینه که جلوی شتر سوار بشه ، دومی یعنی پشت شتر سوار بشه شاید یعنی یک نفر دیگه جلو باشه ، زن باردار پشت باشه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
قاب؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1697 دوتاش یکیه 😐 شاید منظور اولی اینه که جلوی شتر سوار بشه ، دومی یعنی پشت شتر سوار بشه شاید یعنی یک نف ... جدی؟ منم انقدر خوندم نتونستم تفسیر کنمش😂 عاشق خوشی های ساده که باشی زندگی بهت لبخند میزنه😊
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 جدی؟ منم انقدر خوندم نتونستم تفسیر کنمش😂 دیگه من این به ذهنم رسید ، خیلی بد نوشته آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
قاب؟؟؟ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 1697 دیگه من این به ذهنم رسید ، خیلی بد نوشته ممنون عزیزم عاشق خوشی های ساده که باشی زندگی بهت لبخند میزنه😊
shadow83 عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 2567 خسته نباشی😂عزیزم میگم فرق دوتا جمله چیه مثلا اون هنگام دیدن؟ خواهش میکنم 😂😂😂باز سوالی داشتی درخدمتم 😐😂😂 نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱 یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕. تایپ شخصیتی ESTJ💜