2777
2789
عنوان

دعا اگه پاره بشه باطل میشه؟؟؟؟

519 بازدید | 9 پست

ما واس یه نفر دعا کردیم و دعا..نو..یسه خودش گف بزارین تو آب و درش بیارین خوب کردیم ولی پاره شده ب نظرتون باطل شده؟

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹

والا اطلاعی ندارم اما تو رو خدا پاتونو نذارین اون جور جاها.یجوری گرفتار میشین که تمومی نداره .بیخیال

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم چجوری میتونید همچین چیزایی رو قبول داشته باشید

هییچچچ نیرویی بالاتراز نیروی خدا نیست 🤍

خدا اگر برای بنده اش خیری بخواهد هیچکس حتی با دعا و جادو وطلسم هم نمیتونه جلوشو بگیره و اگر خدا شری بخواهد‌‌‌....

منوهمسرمو نی نیمون

اگ دعایی بود ک به کسی ضرر برسونین واقعا از خودتون خجالت بکشین دو روز دیگ میخواین بمیرین این کارا چیه آخه

ولی اگه هم دعای خوب و اینا بود سمت این چیزا نرین بابا همینجوری از خدا بخواین

اگ دعایی بود ک به کسی ضرر برسونین واقعا از خودتون خجالت بکشین دو روز دیگ میخواین بمیرین این کارا چیه ...

نه گلم دعا واسه کار خیری هست

لطفا قبل از درخواست دوستی دادن امضام رو بخونید:)من با این کاربری فقط مشکلاتمو تایپک میزنم و از بقیه سوال میپرسم😇...! فعالیتی توش ندارم..." کاربری دیگم که باهاش فعالم @کوفت_میقولی هستش😘❤️پس درخواست دوستی تون رو به اون بفرستید با این کاربری درخواست دوستی نمیپذیرم❤️‍🩹