kkk مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 2846 عنوان سرخاک بابا 303 بازدید | 7 پست چند وقته دوست ندارم برم سرخاک بابام.اذیت میشم.انگار فرار میکنم از اینکه نیست.چرا اینطوری شدم.؟چند وقته نرفتم.نگین بی معرفتی.دوست ندارم.نمیدونم چرا. 1401/12/16 | 06:47 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wolf_night عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1683 یادآوری روزهای خوبی که پدر در حیات بوده و دیدن جسم همیشه خوابیده اش رو نمیخواهی ببینی میدونم حق داری مثل اینکه یه تصادف وحشتناک اتفاق میوفته و نمیخواهی نگاه بکنی حق داری خدا بهت صبر بده باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......
۰۹۱۳۹۸۲ عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 1750 خاک دیگه آدمو سرد میکنه از دور هم براش فاتحه بفرستی میرسه بهش خدا رحمتش کنه
kkk مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 2846 خاک دیگه آدمو سرد میکنه از دور هم براش فاتحه بفرستی میرسه بهش خدا رحمتش کنه سرد میکنه؟چرا دوست ندارم بدم.انگار کار طاقت فرسای.روحم اذیت میشه.
ماهیپلو عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3326 سرد میکنه؟چرا دوست ندارم بدم.انگار کار طاقت فرسای.روحم اذیت میشه. خدا بیامرزتشنمیخوای قبول کنی ک نیسولی برو و گریه کن تا دلت اروم بگیره اونوقت سبک میشی خدای خوبم شکرت
kkk مدیر استارتر عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 2846 خدا بیامرزتش نمیخوای قبول کنی ک نیس ولی برو و گریه کن تا دلت اروم بگیره اونوقت سبک میشی دلم سنگ شده.نمیتونم گریه کنم.به خدا راست میگم.برم دکتر بگم نمیتونم گریه کنم؟دیگه گریم نمیاد.برای هر چیزی
ماهیپلو عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3326 دلم سنگ شده.نمیتونم گریه کنم.به خدا راست میگم.برم دکتر بگم نمیتونم گریه کنم؟دیگه گریم نمیاد.برای هر ... برو سر خاکش بشین باهاش صحبت کن تا گریت بگیرهاونوقت اروم میشی باید باور کنی ک نیس.ولی روحش همیشه کنارتهشاید باور نکنیم ولی وقتی عزیزانمون میرن اون دنیا و ب خدا نزدیک تر میشن خیلی خوشحال تر هستن و میگن ای کاش زودتر میرفتیم خدای خوبم شکرت
ماهپیشونی۳۲۱ عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 4964 برو سر خاکش بشین باهاش صحبت کن تا گریت بگیره اونوقت اروم میشی باید باور کنی ک نیس.ولی روحش ه ... ب نظرت ادم بمیره عزیزاش اون دنیامیبینع؟؟؟منم پدرم رفته ....