بعد مدتها اومدم نی نی سایت که فقط اطلاع رسانی کنم پیج اینستاگرام تیام کیدز دزده ازش خرید نکنید تا مثل من ضرر نکنین.پنج قلم لباس خریدم سه تاشو فرستاده دوتا دیگه نه پولشو میده نه لباسو میده .دایرکت هر چند روز یبار چک میکنه و فقط میپیچونه.نمیگه نمیدم فقط میپیچونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه ها سر منم این بلا اومده هنوزم حرص میخورم.بی زحمت آدرس این پیج ها رو بذارید یه ایده دارم
چ ایده ای؟
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چه ایده ای داری ادرس پیجش ک من گفتم دزده @tiam_kids مغازشم تو یافت اباده
گفتم یه پیج بزنم به اسم پیجهای خوب وبد.اینا رو هم توش بذارم و شما بیایید بگید که کلاهبردارند.پیجو هم تبلیغ میکنم که اگه کسی خرید داره اول بیاد پیج ما ببینه کلاهبرداره یا نه بعد خرید کنه.آدرس پیج :
بابام هرچقدر خواست پسش بده تا چیزی که خواسته رو بگیره
طرف اصا جواب نمیداد
:/ کلا بابام به چیز خوری افتاد
اخرشم ی ناله نفرین کرد طرفو :/
دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده. وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست