2777
2789
عنوان

پیج دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مغازس ادرسشو میتونم گیر بیارم ولی خب مگه شوهرم میخاد کار زندگیشو ول کنه بره دنبال طرف 

تا نرین مغازه پولتونو پس نمیده.من این تجربه رو دارم 

مغتزه ها از اصناف میترسن برید صنف پدرشونو در میارن 

ایده ت جالب بود ولی طرف پنجاه هزار فالوور  چقد ادم تگ کنه

فعال ترینا رو هک کنه یا تا جایی که میتونه تک کنه

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
این کلاهبرداره؟

بله... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها سر منم این بلا اومده هنوزم حرص میخورم.بی زحمت آدرس این پیج ها رو بذارید یه ایده دارم

چ ایده ای؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها سر منم این بلا اومده هنوزم حرص میخورم.بی زحمت آدرس این پیج ها رو بذارید یه ایده دارم

چه ایده ای داری 

ادرس پیجش ک من گفتم دزده   @tiam_kids

مغازشم تو یافت اباده

چه ایده ای داری  ادرس پیجش ک من گفتم دزده   @tiam_kids مغازشم تو یافت اباده

گفتم یه پیج بزنم به اسم پیجهای خوب وبد.اینا رو هم توش بذارم و شما بیایید بگید که کلاهبردارند.پیجو هم تبلیغ میکنم که اگه کسی خرید داره اول بیاد پیج ما ببینه کلاهبرداره یا نه بعد خرید کنه.آدرس پیج :

goodbadpages

بابای من نمیدونم روغن ماشینی چیزی سفارش داده بود 

عوضش یه چیز دیگه داده بودن 

بابام هرچقدر خواست پسش بده تا چیزی که خواسته رو بگیره 

طرف اصا جواب نمیداد 

:/ کلا بابام به چیز خوری افتاد   

اخرشم ی ناله نفرین کرد طرفو :/ 

دوباره شب است و هجوم تلخ دلتنگیو واژه هایی پژمرده که در هر ردیف و قافیه تورا صدا میزند.ای کاش میتوانستم شعری بسرایم که چشم هایت را ببوسندو هر شاخه از دل نوشته هایم به نگاه شیرین خویش شکوفه میداداصلِ احترام به عقاید، توجیه مضحکی ست که برای محافظت از جهل، ساخته و ترویج شده.  وقتی کسی میگوید عقیده خودت را بیان کن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین کنی، برای آزادی بیان من محدودیت قائل شده.بزرگترین حقایق جهان در ابتدا توهین به مقدسات شمرده میشدن.درس اول منطق زندگی: هر موجود دوپایی انسان نیست
گفتم یه پیج بزنم به اسم پیجهای خوب وبد.اینا رو هم توش بذارم و شما بیایید بگید که کلاهبردارند.پیجو هم ...

منم این ایده رو داشتما اما گفتم اون پیجا میان ریپورت میزنن میترکونن