2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

519 بازدید | 29 پست

سلام ، پدر و مادرم ازدواج فامیلی کردن دختر عمو پسر عمو هستن مرتب چه تو فضای مجازی چه توی تلویزیون از خطر های این نوع ازدواج میشنوم و میخونم و کلا بدم اومده ازشون که چرا ازدواج فامیلی کردن من نه از لحاظ درسی و عقلی نه از لحاظ سلامتی مشکل ندارم و نداشتم ولی نمیدونم چرا هرچی میشه فکر‌ میکنم به خاطر ازدواج فامیلی پدر مادرم بوده بدم ازشون میاد

جلوی پام هیچ رد پایی نیست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج فامیلی یه خوبی هایی داره یه بدی هایی هم داره مخصوصا وقتی که زوج ها باهم اختلاف داشته باشن اونوقت کل فامیل رابطه شون بهم میخوره

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

عزیزم خداروشکر که شما سالم هستید الان هم با توجه به اینکه قبل از ازدواج و بارداری ازمایش ژنتیک و غربالگری انجام میشه میتونه تا حدودی جلوی مشکلات رو بگیره و ازدواج فامیلی به معنای این نیست که بچه صددرصد مشکل پیدا میکنه بلکه به این معنیه که بخاطر ژن های مشابه احتمال اختلال ژنتیکی در قیاس با ازدواج غیر هم خون بیشتر میشه

این نوع ازدواج هم بستگی به فرهنگ داره مثلا تو خیلی از خانواده ها هنوز مرسومه اما خارج از ایران پذیرفته نیست چون اونها کازین رو مثل خواهر برادر میدونن که میگم همه اینا نشات گرفته از فرهنگ و محیطیه که درش بزرگ میشیم

خداروشکر که شما سلامتی و خوبی و مشکلی نداری پس نباید از پدر مادرت ناراحت باشی ❤️ اما خودت برای خودت میتونی تصمیم بگیری که با هم خون ازدواج نکنی