2777
2789
عنوان

با نامزد😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 82 پست
من تو دوران نامزدیم کل چشامون این بود  من میگفتم چه خبر نامزدم میگفت سلامتی شما چه خبرا

وای ما هم اینجوری هستیم دقیقا.   پیش همم باشیم یا ساکتیم کامل.یا اون برام حرف میزنه

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من و نامزدم فقط تماس تلفنی حرف میزنیم ن چت اصلا یادم نمیاد کی فرستاده مگر اینکه من گوشیم سایلنت باش بگه برنداشتی شبت بخیر همین ولی من هر هفته یبار پیام عاشقانه میدم اما جواب نمیده 

خدایا برسد هر که در دل چ آرزو دارد...آمین  

واقعاً اون موقع ک یسره حرف می‌زدیم یادم نمیاد چیا می‌گفتیم الان ولی از صبح تا شب نیست ممکنه گاهی ده دقیقه تلفنی حرف بزنیم با دوسه تا پیام در حد قربون صدقه و فلان.. البته الان تموم حرفامون راجب پولو این قسطو اون قسطه و قیمت طلا و بانک 🤣یه انگشتر خواستیم بخریم همه چیمون برعکس شد

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

عقد بودیم من متنفر بودم از عکس گرفتن هی میگف عکس بده منم مخالف عکس بودم تو تماس تصویریم میگف عکس میخوام از اتفاقای روزمره بگو ولی نه همه چیز بهش بگو اهنگ قشنگ داره برات بفرسته خودت کلیپ جالب یا عکس جالبی دیدی براش بفرس انلاین بازی کنین من بازی نمیکنم ولی گفتم برات ایده ای بشه برات

ببین به خودت بستگی داره 

که بری بیرون خونه یا همش تو خونه باشی 

وقتی بری بیرون از همه چی حرف داری برای گفتن😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
تو نامزد داری حرف نداری من حرف دارم نامزد ندارم🤣

خو خسیس نباش بیا حرفاتو بده ب من🥺🥺😂😂😂

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

وای من یکی و دوست داشتم. دوستش که نداشتم عاشقش بودم‌ بهت بگم ینی ساعت ۶ صبح بهم زنگ میزد تا مثلا ۹ حرف میزد. به خدا اگه بخام دروغ بگم.دوباره ظهر به مدت یکساعت باهام چت میکرد.شب ۹ رنگ میزد ۱۲ ۱  قطع میکرد.هیچوقت هیجوقت خسته نمیشدیم از حرف زدن با هم . هیف که مجبور شدم به خاطر خانوادم ترکش کنم....

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
وای ما هم اینجوری هستیم دقیقا.   پیش همم باشیم یا ساکتیم کامل.یا اون برام حرف میزنه

الهی ناگفته نماند که آخر همه پیام‌ هایش به فانتزی های س ک س نامزد می‌رسیدیم و برنامه هایش برای بعد ازدواج و اینکه من از خجالت زود مثلا خوابم می‌برد 

آرزو میکنم تا ابد همین عشق و علاقه نامزدی بین تان برقرار باشه