2777
2789
عنوان

با نامزد😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 82 پست
🤣🤣من یا حرف نمی‌زنم یا میگم خب ب ما چه چیکارش داریم

من بیشتر به دوستام میگم به ماچه..چون واقعا نمیفمم به ما چه ربطی داره فلانی چی پوشیده.. که اونام میگن گمشو اصن واسه کی داریم تعریف میگنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااای ارهههههه..😂🤦🏻‍♀️ولی غلط میکنه    

🤣🤣🤣🤣واااااااللااا

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
من بیشتر به دوستام میگم به ماچه..چون واقعا نمیفمم به ما چه ربطی داره فلانی چی پوشیده.. که اونام میگن ...

من برا دوستام ولی خیلی تعریف دارم برعکس. ینی مدام گوشی دستم باشه حرف کم نمیاریم. همشم چرت و پرت سر هم میکنیم. ی چیزای مسخره و بی بها😂😂. کاش میشد همون مدلی هم با اون حرف میزدم خدا 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
من برا دوستام ولی خیلی تعریف دارم برعکس. ینی مدام گوشی دستم باشه حرف کم نمیاریم. همشم چرت و پرت سر ه ...

منم با دوستام بیشتر حرف میزنم

یه جام من ساکت شم..دوستام شرو میکنن چرت و پرت گفتن

ولی اره پسر فرق داره🤦🏻‍♀️نمیشه خیلی چرت و پرت گف😂مام واسه همین حرف کم میاریم

الان ۲ روزه احوال پرسی کردیم و یه کوچولو حرف زدیم

روهم ۲ ساعت حرف نزدیم

فک میکردم رابطم نرمال نیست.. خیلی خوشحال شدم گفتی شمام دوست بودین اینطور بودی و همسرتم برونگراعه

خیلیااااااا..در پوست خودم نمیگنجم

الان میرم براش تعریف میکنم😍

منم با دوستام بیشتر حرف میزنم یه جام من ساکت شم..دوستام شرو میکنن چرت و پرت گفتن ولی اره پسر ...

😂😂ن نرماله. البته عادیع نگران باشی فک کنی نرمال نیست.  اینم براش تعریف کن که ما هم وقتی دوست بودیم خیلی کمتر از الان حرف می‌زدیم. بخدا دو س روز یکبار یکم حرف می‌زدیم در حد احوالپرسی و سوالی اگر بود یا عکس میخاستین یا برا تماس هماهنگ میکرد.   الآنم ک نامزدیم خیلی کم حرفما افتضاح کم حرفم ولی خب چون چیزای مشترکمون بیشتر شد بهتر از دوران دوستی هستیم با این وجود.   منم خوشحال شدم یکی مثل خودمو پیدا کردم😂😂😂منم فردا تعریف میکنم.  دو سه ساعت خوابیده

😂😂😂😂.   تو چت چی.  مثلا راجب چیا بیشتر حرف دارین؟

قربون صدقه م میره اظهار دلتنگی میکنه  

از خاطرات قبلی میگه و ...

اگر هم خیلی دلش تنگ شده باشه که میزنه تو بعضی فاز ها   

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین