2777
2789
عنوان

ژل گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 70 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام یه سی سی تغییری کردی؟

سلام دفعه اول که سال قبل زدم بله تغییر کردم ولی هر کسی میدید متوجه نمیشد فیلر زدم خیلی نچرال و طبیعی بود 

الان رفتم دوباره زدم هر طرف ۱cc مثل سال قبل زدم ولی حجم گونم بیشتر از سال قبل شده نمیدونم چرا شاید بخاطر نوع ژلها هم هست بعضی ژلها انگاری حجم بیشتری میده 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

چند روز بعد ژل صورتتون تغییر کرد؟

تا ۱هفته ورم داره بعدش کم میشه و خوشگل پیش دکار خوب بری طبیعی و نچرال برات در میاره اگه گونه نداری بگو برات کات گونه بزنه خیلی خوب میشه زیاد نزن اگه نیاز شد بعدا برو ترمیم برات دوباره بزنه

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

تا ۱هفته ورم داره بعدش کم میشه و خوشگل پیش دکار خوب بری طبیعی و نچرال برات در میاره اگه گونه نداری ب ...

کات گونه را یه سی سی زدم هر طرف .امروز ۵روز شده  خوب شده پف و ورمشو دوس دارم ولی نمیدونم این همون ژل اصلی هست یا ورم هست قراره کوچیکتر شه؟