2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشه

مواد اصلی برای دو نفر

آرد ۴ قاشق غذا خوری

آب سرد ۲ لیوان

شکر ۸ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذا خوری

گلاب ۸ قاشق غذا خوری

روغن ۴ قاشق غذا خوری

کره ۲ قاشق غذا خوری

پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱. ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم
۲. بعد شهد رو درست میکنیم.آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره

۳. شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی شروع به غل غل سنگین کرد کره رو اضافه میکنیم و قوام که اومد خاموشش میکنیم

سایر نکات کاچی از همون سایت:
فوت کوزه گری کاچی خوشمزه و بی دردسر من نسبت آرد و آبش هست.کلا اینو رعایت کنید به ازای هر دو قاشق آرد یه لیوان آب در نظر بگیرید و بقیه مواد رو میتونید چشمی بزنید.اینجوری یه کاچی عالی دارید اصلا نیازی نیست که مرتب همش بزنید و یا نگران گوله شدنش باشید.زعفرون وگلابم که هر چی بیشتر..طعمش بهشتی تر...من موقع تفت دادن آرد دو قاشق کنجدم میزنم کاملا اختیاریه و مورد دیگه اینکه یوقتایی ترکیب سه آرد استفاده میکنم.گندم و نخودچی و برنج ولی آرد گندمش بیشتر

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

روغن یا کره و شهد بریز و‌ بذار جا بیفته

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺