2777
2789
عنوان

رنگ چشمم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داری پز میدی؟؟😒

پز چیه😐 ایشون گفت ک من چشام تو آفتاب سبز عسلیه منم گفتم برا من کلا سبز عسلیه😒

ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :(           باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست.      ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)

ندیدم ک

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

عکسو دیدم یه چی به ذهنم رسید ،

رنگ چشای دخترم همین جوریه ، نگاه می کنی عسلیه ولی با دقت که نگاه کنی سبزم قاطیشه .

وقتی گریه می کنه سبز سبز میشه ، اون گریه می کنه من ذوق می کنم ، میگم عهههه نفس چشات سبز شد 😍😍

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
عکسو دیدم یه چی به ذهنم رسید ، رنگ چشای دخترم همین جوریه ، نگاه می کنی عسلیه ولی با دقت که نگاه کنی ...

فک کردم فقط منم گریه میکنم میرم جلوی اینه یهو میگم عههه چقدر چشمام خشگل شد😂😂😂

یا مثلا مریض میشم رنگم میپره😂😂

.

پز چیه😐 ایشون گفت ک من چشام تو آفتاب سبز عسلیه منم گفتم برا من کلا سبز عسلیه😒

شوخی کردم بابا 

چرا جدی می گیری 

من عاشق چشم سبزم ، شوهرم چشاش سبزه ولی بچه هام هیچ کدوم سبز نشدن ، فقط چشای دخترم دقیق شی  یه رگه های سبزی داره 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم