2777
2789
عنوان

خودکشی برای من گناه نیست

336 بازدید | 25 پست

شوهرم خیلی خیلی اذیتم میکنه و کتکم میزنه خانوادش خیلی اذیتم میکنن تیکه میندازن خانواده ی درستی ندارم خواهری ندارم پدرم به زور شوهرم داد چندسال بود عاشق یکی بودم باهاش درارتباط بودم یهو مجبور شدم قطع رابطه کنم برم بغل شوهرم. خانوادم خیلی عصبین همش دعوام میکنن اذیتم میکنن مامانم یه سره بهم کار میگه اخرش هم میگه کاری نمیکنی حتی زبونم لکنت داشته باشم فحشن میده دعوام میکنه میگه میکشمت. هیچ پولی ندارم حتی لباس زیر بخرم هیچکی دوسم نداره نمیتونم تنهایی برم بیرون از خونه. هیچکس به فکرم نیست حالم بده هیچ دوست و فامیلی ندارم هیچکی دوسم نداره. به چ امیدی زنده باشم؟ وقتی حس میکنم تو یه زندانم از هرطرف هرکی بخواد کتکم میزنه فحشم میده بی دلیل.دعا کنین بمیرم اگه نمیرم خودمو میکشم😭😭😭 خیلی افسرده شدم دوس ندارم با کسی حرف بزنم خیلی ساکت و مظلوم شدم هرکی هرچی بگه تو خانواده براش انجام میدم همه جا تحقیر میشم حتی خانواده شوهرم اگه کارشون و انجام ندم خیلی دردسر برام میشه خستممم خدایااا خسته شدم دعا کنین بمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکایت میتونی بکنی ، رویه پایه خودت وایسا از زندگیت بیرونش کن . خودکشی ماله کسایه که اراده و توانایی ...

چه جوری آخه من دقیقا مستقل شدم ولی حس میکنم دلم میخواد یکی باشه کنارم که دوسم داشته باشه تنهایی بدترین حس دنیاس 

نکرده و نمیکنه هیچوقت بهم نگاه نکرده هیچ وقت نخندیدم حس میکنم ب عنوان کنیز ب دنیا اومدم 

عزیزم از دیدگاه من ، خدا فقط یک انرژی شما انقدر بد دیدی و ذهنیتت نسبت به همچی بده . بد اتفاق میوفته . 

چه جوری آخه من دقیقا مستقل شدم ولی حس میکنم دلم میخواد یکی باشه کنارم که دوسم داشته باشه تنهایی بدتر ...

وقتی مستقل بشی و دستت تو جیب خودت باشه هیچکی رو ادم حساب نمیکنی چون محتاج کسی نیستی