2777
2789
عنوان

منچرز کوفتی😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر بیا با من بازی کن😂🥴 من دارم ولی زیاد وقت نمیکنم بازی کنم

باشه اسم کاربریت چیه😂

بهت درخاست دوستی میدم 

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

تاپیک چرت نزن تامام ریپ هم نزن چون ج نمیدم حوصله آدم بیخود ندارم

خودت بهش پریدی حالا میگی ریپ نزن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
منم خیلی ضربه خوردم رحم میکردم بار اول ولی اونا منو میزدن منم دیگه خیلی کم رحم میکنم

من صدای چت خاموش میکنم حداقل خنده هاشون نبینم😩😂😂

عاقبت تعطیلی مهد کودکها

منچ مال ادمایی که بازی رو دوس دارن ‌😕 چقد براتون عجیبه کسی بازی کنه . 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ولش کن  . 😂😂😂 من عاشق منچرزم . تکی نرو . جم کن سکه برو   تیمی  باحال تره

بابا لعنتی امروز دوبار وارد بازی تیمی شدم  هر دوبار یارم وسط بازی رفت مجبور شدم تنها بازی کنم البته یه دورش تنهایی بردم😂😂😂😅

شانس ندارم اصن

ولشون کن بابا معلوم نیست دلشون از کجا پره میان اینجا عقده هاشونو خالی میکنن😁

اره والا 

نتونسم ج ندم😂☹  میزنن تو ذوق فقط 

کمبود دارن‌.اینا فقط باید درمورد کتک خوردن از شوهر تاپیک بزنی که خوششون بیاد و بفهمن بزرگی. آقا یکی ...

کدت بگو

کمبود دارن‌.اینا فقط باید درمورد کتک خوردن از شوهر تاپیک بزنی که خوششون بیاد و بفهمن بزرگی. آقا یکی ...

آخ گفتی اینا فقد بحث راجب غیبت در مورد فک و فامیل خاندان شوهر براشون مهمه و جذاااب   

والا خوب آدم به سرگرمی هم نیاز داره