سلام دوستان وقتتون بخیر
راستش من مدتیه به یکی از پسر های فامیل علاقه مند شدم و از روی رفتارهایی که نشون میده احساس میکنم اونم به من علاقه منده من چندتا از رفتاراش میگم شما نظر بدید ببینم حسم درسته😢
اول این که این پسر خیلی خیلی مذهبی و من خودمم دختر مذهبی هستم و کلا ارتباط ما در حد سلام و خداحافظ اونم با کلی خجالت و..
بعد 2 بار توی جمع خیلی غافلگیرانه بدون این که من ازش خواسته باشم اومد یه کتاب به من داد کتاب هم درمورد احکام و ایناست چون من کنکوری هستم این کتاب بهم داد که اگه خواستم جایی رشته مصاحبه دار شرکت کنم استفاده کنم درحالی که من اصلا ازش نخواسته بودم بهم کتاب بده یا..😕
یا این گه چند بار توی جمع متوجه شدم یواشکی بهم نگاه میکنه و گاهی یواشکی سرتاپای منو برانداز میکنه در حالی که خیلی سربه زیره به هیچ کدوم از دخترای فامیل اصلا نگاه نمیکنه
یا این که میگم اصلا باهم راحت نیستیم ولی در کمال تعجب چندبار توی جمع سربه سرم گذاشته😅
دیگ این که یه شب اومد توی اینستا در کمال تعجب منو فالو کرد ولی صبحش دوباره آنفالو کرد و دیگ هم تا الان فالو نکرده😐😑بعد احساس میکنم توی فضای مجازی خیلی نامحسوس حواسش بهم هست
خلاصه که خیلی بهم بیشتر از قبل توجه میکنه و خیلی میخواد توجه منو به خودش جلب کنه و وقتی درمورد یه چیزی نظر میدم با خوشحالی همیشه نظر منو تایید میکنه و..