2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوکو درست کن

یا گوشت چرخ کرده با سیب زمینی نگینی و گوجه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻
آره گوشت خوبه دستتون دردنکنه

فدات🌹

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

املت گوشت 😋

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

چجوریه تاحالانخوردم

مایه ماکارونی کم اب درست کن روش تخم مرغ همزده بشکن میشه املت گوشت با کته یا نون هم میخورن 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

مایه ماکارونی کم اب درست کن روش تخم مرغ همزده بشکن میشه املت گوشت با کته یا نون هم میخورن 

یه بارباپنیرپیتزادرست کردم خوشمزه بوداینم امتحان میکنم مرسی گفتین

یه بارباپنیرپیتزادرست کردم خوشمزه بوداینم امتحان میکنم مرسی گفتین

اره اونم عالی میشه ولی خب این متفاوت تره

خواهش عزیز 😊