2777
2789

من میخوام انجام بدم اما اطلاعات زیادی راجع بهش ندارم

مثلا

ماندگاریش چقده؟

برای موها ضرر داره یا نه؟ منظورم اینه باعث ریزش خارش یا موخوره نمیشه؟

مراقبت ازش چجوریه؟

ریزش که چه عرض کنم

ماله من کنده میشد 

با اینکه موهام سالم و رنگ نشده بود. 

(جایه خوبی هم رفتم) 

نزدیک 5 ماه خیلی لَخت بود 

بعد خودم دلم برا فرفریام تنگ شد کلیییی کار انجام دادم تا باز فر شد

و بخاطر ریزش و حالت کوتاهش کردم 

(موافقین کراتین ریپ نزنید 😶) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بزنن کف سرت ریزش میگیری 

اگه خوب انجام بدن ریزش تم متوقف میشه 

خاویار تراپی بکنی ماندگاری دوسال اینا  ولی مواد دیگه  بستگی به موادش داره که کیفیتش خوب باشه

مارا با گرفتن جان امتحان‌نکن‌ ازجان عزیزتر داشتیم که رفت💔
ریزش که چه عرض کنم ماله من کنده میشد  با اینکه موهام سالم و رنگ نشده بود.  (جایه خوبی ه ...

دقیقا منم همینطور کلا کراتین اینجوره که باید  یبار بری گندبخوره تو‌موهامون تا دیگه نریم😄😄هرچقدر بگن خوب نیس ادم‌باورش نمیشه

ریزش که چه عرض کنم ماله من کنده میشد  با اینکه موهام سالم و رنگ نشده بود.  (جایه خوبی ه ...

عههههه😕

من بچه کوچیک دارم اصلا وقت نمیکنم به خودم برسم گفتم لااقل موهامو کراتین کنم

چه بد🥴

من انجام دادم راضی بودم

کف سر اولش خیلی چرب میشه ولی درست میشه

مراقبت بعد از کراتین واجبه ماسک و شامپو مخصوص 

این نظر منه

حالا خوددانی

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
دقیقا منم همینطور کلا کراتین اینجوره که باید  یبار بری گندبخوره تو‌موهامون تا دیگه نریم😄😄هرچق ...

داریم میگیم که نصیحتی آرایشی کرده باشیم 

من ک تا آستانه کچلی رفتم 

خدا مرا نجات داد 😂😑

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
عههههه😕 من بچه کوچیک دارم اصلا وقت نمیکنم به خودم برسم گفتم لااقل موهامو کراتین کنم چه بد🥴

عزیزم اونطوری باید همش ماسک مو اتو و سشوار دستت باشه 

بچه کوچیک دارید، خدا حفظش کنه اما کراتین چه ربطی داشت اخه 

موهاتون و میتونم ببینم؟ :) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
چه خوبه بجای کراین همون هزینه رو‌بدی و‌محصولات مو‌خارجی و‌باکیفیت بگیری بزنی میبینی که اصلا نیاز نیس ...

مث چی؟

اخه موهای من تارهاش نازکه و تو حموم خیلی گره میخورن به هم حای با نرم کننده

داریم میگیم که نصیحتی آرایشی کرده باشیم  من ک تا آستانه کچلی رفتم  خدا مرا نجات داد 😂😑

منم همینطور بااینکه موهام پرپشته ولی اونموقع خیلی میریخت سرم  خیلی خالی شده بود الان تاحدودی کوتاه کردم بهشون میرسم خیلی خوب شده ولی دوسال طول  کشید تا شبیه مو ادمیزاد شد🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792