2777
2789
عنوان

تلویزیون maxen

18691 بازدید | 18 پست

خانوما کی تلویزیون مکسن داره ازش راضی هستین یا نه؟ مخام تلویزیون بگیرم کلی مارک مختلف هست تا قیمت هفده میلیون چ مارکی خوبه ؟

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشنیدم این مارک رو ولی از مارکای شناخته شده بخر دوو و ایکس ویژن خوبن

باشه عزیزم اخه سردرگم شدم تو تایپیکای اینجا هرمارکی یه ایراد داره

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 
باشه عزیزم اخه سردرگم شدم تو تایپیکای اینجا هرمارکی یه ایراد داره

ما دوو داریم البته تازه خریدیم ولی خداییش خوبه

55 اینچش رو گرفتیم

ایکس ویژن هم مدلای جدیدش شنیدم خیلی عالیه

یک نفر مانده از این قوم، که برمی‌گردد❤️
ما دوو داریم البته تازه خریدیم ولی خداییش خوبه 55 اینچش رو گرفتیم ایکس ویژن هم مدلای جدیدش شنیدم خ ...

عاها خیلی ممنون جواب دادی عزیزم مبارکتون باشه✨

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 

سلام شما تلویزیون مکسن خریدید؟راضی بودید؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
سلام نه هرکی یه ایرادی میگرفت آخرش تلویزیون سامسونگ گرفتم 

مبارکت باشه عزیزم اینو میگم که یکی اومد تو این تاپیک ببینه ماو دونفر دیگه ۳ تا تلویزیون گرفتیم برای خراب در اومد صفحه تلویزیون بعد چند روز استفاده خاموش میشد صدا داشت اما تصویر نه تا اینکه ب دیمش نمایندگی گفتن احتمالا مرجوع میکنن یه نو بهمون میدن اگ دادن هم میام میگم 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
مبارکت باشه عزیزم اینو میگم که یکی اومد تو این تاپیک ببینه ماو دونفر دیگه ۳ تا تلویزیون گرفتیم برای ...

ممنون عزیزم تلویزیون مکسن گرفتی چند شد قیمتش؟

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 

من خریدم تلویزیون مکسن 58 شو تلویزیونش بدرد نمی خوره.هرچندوقت یک بار قاطی می کنه روشن نمیشه،کارت حافظه قبول نمی کنه،هاردیسک که اصلا قبول نمی کنه،برای جابه جا کردن شبکه ها ضیف هست .من درتاریخ 1402.12.21 خریدم الان 30 روز هست خریدم.نمایندگی هم جواب گو نیست

من خریدم تلویزیون مکسن 58 شو تلویزیونش بدرد نمی خوره.هرچندوقت یک بار قاطی می کنه روشن نمیشه،کارت حاف ...

من میخواستم بگیرم اما قسمت نشد از سلام بابا تلویزیون سامسونگ سفارش دادم 

مغزم پرحرف تر از دهنمه!