2777
2789

محافظ تشک میخواستم بخرم ، خود فروشنده گفت توش یه لایه مشما داره و بعد روش پارچه اومده ، به این خاطر تابستونا خیلی گرم میشه و عرق میکنید

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محافظ تشک میخواستم بخرم ، خود فروشنده گفت توش یه لایه مشما داره و بعد روش پارچه اومده ، به این خاطر ...

نه اصلا و ابدا تابستون گرم نی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
رویال دارم 

منم تشکم رویاله از کیفیتش هم واقعا راضی ام اما دیگه ازین برند خرید نمیکنم. به شرکتشون زنگ زدم میگه فقط در صورتی که الان ازما تشک بخرید محافظش هم میدیم. اگه هم تک بخواین باید ۱/۱۰۰ بخرید محافظو در صورتیکه قیمتش ۷۸۰ هست 

محافظ تشک میخواستم بخرم ، خود فروشنده گفت توش یه لایه مشما داره و بعد روش پارچه اومده ، به این خاطر ...

محافظ تشک فوق العاده ضروریه به نظرم. عمر تشکتونو بالا میبره و خود تشک تغییر رنگ نمیده و تمیز و نو میمونه

منم تشکم رویاله از کیفیتش هم واقعا راضی ام اما دیگه ازین برند خرید نمیکنم. به شرکتشون زنگ زدم میگه ف ...

چ گرون شده ۲۸۰ گرفتم ۲سال پیش برو این مغازه هایی ک تشک تخت میفروشن میتونی پیدا کنی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
چ گرون شده ۲۸۰ گرفتم ۲سال پیش برو این مغازه هایی ک تشک تخت میفروشن میتونی پیدا کنی 

آره واقعا همه چی افزایش قیمت داشته. دقیقا دارم میرم حضوری خرید کنم. میخواستم سفارش بدم ارسال کنن

آره واقعا همه چی افزایش قیمت داشته. دقیقا دارم میرم حضوری خرید کنم. میخواستم سفارش بدم ارسال کنن

برو انشاالله پیدا میشه با قیمت مناسب میخری