2777
2789
من زنجانی نیستم فقط شنیدم😁انشالله اونحا بری

اینجام شوهرم خیلی وقت پیش خونه خریده بود خیلیگرونه دیگه اونورا که نگو اصلا

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی میشه منم بگم شوهرم زنجانیه😔

انشالله بزودی

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
هوم عاره کاش زودتر بیاد 🥺

انقد صبر کردی یه چن ماه دیگم روش بیاد قشنگ یه هفته میریزی بهم بعد یه ماه نیره واسه خودش

هدفت دانشگاه زنجانه؟😁

منم فقط به عشق رفتن به اونجا دارم میخونم🤧🥲

انقد صبر کردی یه چن ماه دیگم روش بیاد قشنگ یه هفته میریزی بهم بعد یه ماه نیره واسه خودش هدفت دانشگا ...

من خانوادم میگن فقط دانشگاه ایلام😅

میخوام برم پزشکی 

ولی اقامون گفته فرقی نمیکنه هر جا قبول شی هفته ای یه بارشو حتما میام پیشت

یعنی چی؟ چجور فرهنگ هایی دارن؟

میدونی زنجانیا خیلی تعصبی ان.مث کردا حضور زنان رو تو جمع قبول نمیکنن یکی از همسایه های ما عروس کردا شده بود روز عروسی طرف داماد همه زن و مرد داشتن میرقصیدن تو کوچه همه همسایه ها ناراحت بودن ک این چ وضعشه

موندنی ترین رفیق من امام حسین🌹