2821
2789
من کوردستانم کیلومتر رو نمیدونم اما ۳ و نیم ۴ ساعت میاد😁 راستی اقا اهل کجای زنجانه؟ این مال سلطان ...

اخه من عاشق دخملای کوردستانم😘

نمیدونم دقیق 

از نزدیک ندیدیم فقط تو گوشی 

نپرسیدم😂 موند عصر بپرسم

وا بپرس دیگه😂

من شهرک کارمندانم

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه من عاشق دخملای کوردستانم😘 نمیدونم دقیق  از نزدیک ندیدیم فقط تو گوشی

عزیزم🥺انشالله به زودی همو ببینین

مام یه سال مجازی بودیم بعد پارسال قسمت شد بیاد دیدمش بیشتر خوشم اومد😁

عزیزم🥺انشالله به زودی همو ببینین مام یه سال مجازی بودیم بعد پارسال قسمت شد بیاد دیدمش بیشتر خوشم ا ...

الهی عزیزم🤤

من خیلی مشتاق دیدارم اون از من بیشتر 

ولی یه چند ماه دیگ همو میبینیم 

ااوه کارمندانی😁جزو بالاشهر شنیدم درسته؟

از اینجا قشنگ تر اعتمادیه هست همیشه دوست داشتم خونمون اعتمادیه باشه🥺 خودم اصالتا واسه یکی از شهرستان های زنجانم شوهرم اهل خوده زنجانه

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز