2777
2789
عنوان

,,هموروییدداخلی

71 بازدید | 4 پست

من بعدزایمان دچار شقاق شده بودم و خونریزی هنگام دفع.رفتم دکتر الان چندماهه دبگ بهترشدم.ولی امروز موقع دفع خونریزی کردم یکم.ولی خبری ازشقاق نبود اعصابم  خردشده بنظرتون جیه

سعی کن یبوست نشی هیچوقت 

الانم یبوست بودی دیوارش اسیب دیده شیاف انتی هموروعید بزار تا بد تر نشده خوب بشه بره 

کمپوت انجیر هم ملین هست بخور

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
سعی کن یبوست نشی هیچوقت  الانم یبوست بودی دیوارش اسیب دیده شیاف انتی هموروعید بزار تا بد تر نش ...

اررره ملین میخورم جون هررزپز اب ولرم میخورم یبوست نمیشم.حتای موقع ک برنج ماکارونی میخورم.ولی امروز یکم خون دیدم.همه میگن تا دوروز خوب میش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اوضام خیلی بدتر از تو بود هم داخلی هم بیرونی هرجقدرم دارو مصرف میکنم خوب نمیشم اما خیلی تجربه بدست اوردم که بدتر نشم یا وقتایی که تو‌پربودی هستم یا یبوست میشم یا از نظر روحی میریزم بهم چیکار کنم که شرایط بد نشه میگم بهت امیدوارم روتوهم تاثیر داشته باشه

اول از همه تا اخر عمرت رو غذات روغن زیتون بریز هرچی که میخوری

بعد دفعت اگه خونریزی سوزش یا درد داشتی اول روی دستمال یکم روغن زیتون و کنجد بریز بشین جوری که مقعدت باز باشه اون دستمالو‌بذار روش تا روغن جذب بشه خیلیییی موثر تو درد و سوزش چند دقیقه بعد دستمالو‌بردار و یکم عسل بریز رو دستمال جدید و بذار روی مقعدت که بازه این کمک میکنه زخمت ترمیم بشه

هرغذای خشکی که میخوری مثله استامبلی یا هرچی که فکر میکنه مدفوعت بخاطرش سفت میشه بعد غذات ملین بخور مثله انجیر برگه الو 

یه وقتابی هم گل سرخ دم کن بخور چای هم هیچ نوعشو‌نخور

همین گل سزخو اسیاب کن مثله نمک بپاچ رو غذات

من اوضام خیلی بدتر از تو بود هم داخلی هم بیرونی هرجقدرم دارو مصرف میکنم خوب نمیشم اما خیلی تجربه بدس ...

مرررسی عزیزم.رفته رو‌مخم بخدا دیونه‌میشم.هرجپر یبپست میشدم دیگ شقاقم خونریزی نداش چندروزپیش نون ساندویچ خوردم تازه نبود فک میکنم دلیلش اونه.

اب زیادمبخورم باعث شده مشکلم خل بش