2777
2789
عنوان

واقعا چرا ؟؟؟

86 بازدید | 6 پست

چرا هر وقت میایم از مشکلات کشور میگیم یا تهمت کافر بودن به ما میزنید یا میگید دشمن هستیم آخه به چه دلیل یعنی این مشکلات حس نمیکنید یا نگاه نمیکنید این تورم این اختلاف طبقاتی واقعا نباید درست بشه امروز تو یه جلسه بودم داشتم برای مشکلات میگفتم یه خانوم میگه سلام فرمانده دو هم در راهه به کوری چشم شما واقعا من معنی این حرفا رو متوجه نمیشم 

الان باز میان بخورنت

کاربری 13م هست. نی نی یار بامن دشمنی داری؟ کم مونده برم با سیمکارت نوه عمه پدره برادرزاده عموی بابام کاربری بزنم🤨🤨 با تشكر از اخلاق گوهم كه باعث شد تو اين شرايط لااقل مشكلات عشقی-عاطفی نداشته باشم.  نمی دونم چرا هر وقت می خوام در مرسدس بنزمو باز کنم از تخت می افتم پایین ماشین شما هم اینجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا نونشون تو نفهمیدنه یا خودشونو میزنن به نفهمی یا هم واقعا نمیفهمن😁

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
مطمئن باش میخورن کسی که بهش نرسه الکی دفاع نمیکنه کورشه چشم هرکی از بیت المال میخوره سرطان بشه اله ...

بخدا من یه سرمایه داشتم تو بورس گذاشتم بعد دوسال و نیم هنوز همونه فقط اندازه یک نقطه جبران شده همه اش به فنا رفت هیچکس هم پاسخگو نیست اول مشتاق کردن مردم بعد الان ...

هزار درصد منافعشان در گفتن این حرفاست تنها دغدغشون هم موقعیت شغلی و مالی خودشونه و اتفاقا سر سوزنی هم اخلاقیات و انسانیت و دین وشهدا و.....براشون مهم نیست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️