nafas9213 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 7240 عنوان نیمه شعبان 128 بازدید | 4 پست کسی از امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یا توی روزای نیمه شعبان حاجت گرفته؟😔تو رو خدا دعا کنین همسرم دوباره من و بخواد و برگرده برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰 1401/12/15 | 13:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10377 ایشالله درست میشه عزیزم،منم امروز غروب وقت دکتر دارم دعا کن چیزیم نباشه از استرس دارم میمیرم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
nafas9213 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 7240 ایشالله درست میشه عزیزم،منم امروز غروب وقت دکتر دارم دعا کن چیزیم نباشه از استرس دارم میمیرم ان شاءالله هیچی نیست گلم😔 برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10377 ان شاءالله هیچی نیست گلم😔 فدات عزیزم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
nafas9213 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 7240 فدات عزیزم خدا نکنه برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰