2777
2789
عنوان

ضرر بوتاکس

20630 بازدید | 46 پست

سلام 

کسی میدونه ضرر داره یا نه از لحظ پزشکی 

من تو یه گروه طب سنتی هستم یکی در مورد بوتاکس سوال کرده بود دکترطب سنتی گفتن مضر هست 

اخه بوتاکس خیییلی خوبه لعنتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۱۹ سالگی بوتاکس کردم الان ۳۳ سالمه هر سال تمدید میکنم سال اول و دوم ۴ ماه یبار بعد ۶ بعد ۱. یه دونه خط تو میشونیم ندارم چه افقی چه عمودی انتهای چشمم پنجه گربه ای خط نیوفتاده و کاملا صافه

روانشناسی کودک
ضرری بزرگ‌تر از این که فرم طبیعی خیلی‌ها رو ازشون گرفته؟! 

نه مثلا من خط اخم دارم خوب ظاهر قشنگی نمیده به صورت وقتی بوتاکس میکنم خیییلی صورتم مرتب میشه اصلا هم غیرطبیعی نمیشه صورتم

من همین دیروز زدم  چ مشکلی مثلا  سالی دو بار هست

نمیدونم که منم برام سوال 

اما خوب اگه ضرر داشت که دکترا نمیزدن الان خیلی از دکترا که میری بوتاکس کنی خودشونم انجام دادن

نمیدونم که منم برام سوال  اما خوب اگه ضرر داشت که دکترا نمیزدن الان خیلی از دکترا که میری بوتا ...

آره بابا همین قرص معده ساده هزار عوارض داره 

منم ک‌ میزنم 

تقریباً خیلیا دارن میزنن

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

از ۱۹ سالگی بوتاکس کردم الان ۳۳ سالمه هر سال تمدید میکنم سال اول و دوم ۴ ماه یبار بعد ۶ بعد ۱. یه دو ...

اگه بعدش تمدید نکنی پوست افتاده میشه چروکها عمیقتر میشن؟ 

اخه من یکی از اشناهارو دیدم یه ماه قبل تمدید خیلییی چروک شده بود بعدش دوباره جوون شد

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱