2777
2789
عنوان

جاری مهربون

661 بازدید | 18 پست

بچها برادر شوهرم الان یکسالو نیمه عقد کرده بعد از عید عروسیشه جاریمم برخلاف من خیلی تو روابط اجتماعیش عالیه وخیلی هم مهربونه مثل خودم که  مهربونم  ، یکمی دردودل کردیم به نظرتون کار بدی کردم در مورد مادرشوهر ، تازه هممون هم تو ی ساختمون قرار زندگی کنیم جا ری میاد  طبقه پایین بعد عروسی ، بنظرتون اخلاقش عوض میشه ؟ ممکنه؟ من فقط خوبی کردم از روز اول نه حسادتی دارم نه هیچی از منم کوچیکتره دوسشم دارم اونم درظاهر همینطور باطنشو نمیدونم ، تازه برای خرید عزوسی منو هم بازور باخودشون بردن البته خودم نخواستم برم خوشم نمیاد از قوشون کشی 😅ولی دیگه رفتیم ، خی حالا نظر بدید ببینم 

کو ؟! کجاست !؟ جوانیم را میگویم ...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظر من کار بدی کردی

ادم با خواهر خودشم ممکنه قهر کنه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بنظرم اشتباه کردی درباره مادرشوهرت صحبت کردید

وااایییی من گفتم اونم گفت ، بدیشو نگفتیم فقط تیکه هایی که بهمون انداخته بود رو گفتیم واز این بابت ناراحت بودیم 

کو ؟! کجاست !؟ جوانیم را میگویم ...

دور باش تا محترم باشی

من با خاهرای همسر توی ی ساختمونیم 

یکساله هستیم توی ی ساختمو،ن،کمتر از انگشتای یک دست رفتم خونشون،مگر دعوت شم بابت تولد یا ...

ن درد دل کن ک واست مصیبت شه

ن گله شکایت

اگه ارامش میخای صمیمی و نزدیک نشو هرررررگزززز

رفت و آمدم اصلا نکن مگه با همسرت بری و بیای

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
وااایییی من گفتم اونم گفت ، بدیشو نگفتیم فقط تیکه هایی که بهمون انداخته بود رو گفتیم واز این بابت نا ...

خب اگر اتفاقی چیزی از حرفات ب شوهرش بگه اونم به مامانش برات خیلی بد میشه بنظرم دیگه درد و دل نکن

من یک مهندس علاقمند به پزشکی هستم