2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درگیر گذشته از چ نظر؟ یکم واضح تر بگو

از دو هفته پیش که عروسیم رو دیدم همش دارم فکر میکنم که چقدر زشت شدم و خودمو با دیگران مقایسه میکنم😭خواب و خوراک ندارم و شب به زور میخوابم و روزا بی جون از جام بلند میشم 🥺

از دو هفته پیش که عروسیم رو دیدم همش دارم فکر میکنم که چقدر زشت شدم و خودمو با دیگران مقایسه میکنم😭 ...

عزیزم ببین ازدواج  هم ی مرحله از زندگیه خب ینی اینجور نیس ک ادم ازدواج کنه تغییر کنه شخصیتش ظاهرش همه چیش فقط درگیر خونه داری و‌ شوهر شه ت باید خودت خودتو دوسداشته باشی حتی الان ک ازدواج کردی بخودت برس ورزش کن ت خونه سر کیف بودی میکاپ کن ب پوستت برس برقص  هر چیزی شاد باش فک نکن چون ازدواج کردی زشت شدیو چیو فلان میتونی همه جیو برای خودت بهتر کنی 

از دو هفته پیش که عروسیم رو دیدم همش دارم فکر میکنم که چقدر زشت شدم و خودمو با دیگران مقایسه میکنم😭 ...

بیخیاااال دختر 

اعتماد به نفس داشته باش مطمئن باش بهترین بوده 

به چیزی ک گذشته رفته فکر نکن کاری از دستت برنمیااد

عزیزم ببین ازدواج  هم ی مرحله از زندگیه خب ینی اینجور نیس ک ادم ازدواج کنه تغییر کنه شخصیتش ظاه ...

😭😭😭

خیلی حالم خرابه خیلیا 

یعنی دیشب به زور آرایش کردم 

همش میشینم عکسام رو نگاه میکنم میگم چقدر زشت شدم چقدر فلانی از من بهتر بوده از این حالم بیزار دارم😞😞😞😞

😭😭😭 خیلی حالم خرابه خیلیا  یعنی دیشب به زور آرایش کردم  همش میشینم عکسام رو نگاه میک ...

این افکار منفی و از خودت دور کن عزیزم هر جقد بیشتر فک کنی میبینی بیشتر داری اذیت میشی میخوای امتحان کن چن روز فک نکن ب این چیزا جای فک کردن کارای دیگ انجام بده حتما خوب میشی حتی الان ک داری میگی حالم خیلی بده همین باعث میشه حالت بد شه دنیا قانون جذبه 

این افکار منفی و از خودت دور کن عزیزم هر جقد بیشتر فک کنی میبینی بیشتر داری اذیت میشی میخوای امتحان ...

واقعا نمیدونم با کی حرف بزنم شاید با شما که دارم صحبت میکنم یکم آروم تر بشم 

چند وقته پیش مادرم میگفت نکنه با شوهرت مشکل داری وقتی دیده بود غمگینم ولی گفتم نه مشکلی ندارم 

😭😭😭😭😭😭