2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا میکاپ کار باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3333 بازدید | 86 پست
همين بس كه شكوفه كردى تو خودت و كامنتتو حذف كردى آفرين ديگه بى ادبى نكن

کامنتم و حذف نکردم گذاشتم انقدر بخونی تا ب خودت بیای همه مثل تو نیستن اینجا سوال میپرسن جوابم میگیرن چ بسا تشکر هم کردم همینکه انقدر پیگیری واسم کافی بود😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نى_نى_يار_٣ اينجورى واسه من آبى نميشه

@نی_نی_یار_3  

۳ اخر انگلیسی بزن

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
@نى_نى_يار_٣ اينجورى واسه من آبى نميشه

@نی_نی_یار_3  

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

پرایمر اورال؟؟؟ ی ریمل بگو مژه هارو ازین رو ب اون رو کنه🤦🏻‍♀️

بل 

وکیل 💜 کاربر قدیمی 💜دانشجوی دکتراحقوق جزاوجرم شناسی  تو چالش حرف ناشناسم شرکت کن ایدیتو بگو اگه جوابت خصوصی بود دایرکت جوابتو بدم       
اخه گلم تشکر کرد که چند بار بی انصافی چیه؟! ایشون اگه به شما حرفی زدن من دلیلی نمیبینم خودمو قاطی ک ...

آخه عزيزم وقتى اول مياى حرف ميزنى و منو نصيحت ميكنى و با اينكه فحش دادن طرفو ميبينى نى نى يارو تگ نميكنى يعنى جانب دارانه رفتار كردى

و قضاوت منم از رفتارت همون بى انصافى بود كه گفتم

آدمى كه نميخواد خودشو قاطى كنه از اول سكوت ميكنه

آخه عزيزم وقتى اول مياى حرف ميزنى و منو نصيحت ميكنى و با اينكه فحش دادن طرفو ميبينى نى نى يارو تگ نم ...

شما گفتین نی نی یارو تگ کنم دیگه منم گفتم سخت نگیرین

از اول کی خودمو قاطی کردم؟!

شما اول گفتین نی نی یارو تگ کنم نمیدونستم برای چی میگین و اخر گفتم ولش کنی