یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اول از خیابون های فوق خلوت شهر شروع کردم قبل گواهینامه به قصد یادگیری مه به قصد تفریحی ی دوز میزدم
بعد گواهینامه هم مستقیم تو شهر میرم
آره اگه حق تقدم اینا رو کجا ها حق با توست رو نمیدونی آره بخون حتما
الان هر ماشینی رو سوار میشم راحت میتونم برونم
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
خب پس با کلاس ها پیش برو گه سریع بتونی گواهینامه بگیری چطوری میتونی صبر کنی😅
گفتم اگه سنت کمتر از ۱۸ هست تمرین کنی ولی الان که میتونی به برو ثبت نام اول
انقد طول میکشه تا کلاس ها شروع شه و آیین نامه تموم شه و مربی گیرت بیاد همون موقع ها تمرین بکن
متنی که توی بیوت نوشتی توجهمو جلب کرد، اکثر مردم فکر میکنن باید هدفهاشونو مخفی کنن که فامیل حسود چشمشون نزنه ولی تو شهامت نوشتنش رو داشتی که این باعث شد نظرم جلب بشه ولی هنوز جای بحث داره، اگه دوست داشتی در موردش حرف بزنی بهم توی تلگرام پیام بده من زیاد اینجا نمیام ، همچنین اگر اونجا هم نخواستی بیای توی سایت ویرگول امکان کامنت گذاشتن هست این حساب کاربری من در ویرگوله ولی ترجیح من تلگرامه بخاطر گفتگوی خصوصی