2777
2789
عنوان

بینی گوشتیواصلاعمل نکنیدبیخوده

360 بازدید | 26 پست

من ۳سال پیش بینیموعمل کردم اولش خوب بودالان های رفته رفته داره دچاره افتادگی میشه اون موقع هاکه مریضی ناراحتی اول صبح جلوبینی دوکیلومیشه

من گوشتیه پس چیکارش کنم☹☹😢

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته خواهرم عمل کرد فقط ۱۰ درصد تغییرکرد

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
۳سال پیش ۱۲میلیون دادم پولم پرید🤣🤣

عکس بینی قبل و بعدتو میزاری

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!
استخونیاخیلی خوشکل درمی یان لامصب

من بینیم استخونیه تیغه بینیم هم کج و هم پهن هم سبا خوروپف میکنم.میترسم عمل کنم خوب درنیاد 

روزی می آید که دلت برایم تنگ خواهد شد..روزی متوجه جای خالی ام در دنیایت خواهی شد..درست همان روزی که من؛در دست نیافتنی نقطه در زندگی ات ایستاده ام!