2789
عنوان

شوهرم فهمید

1377 بازدید | 31 پست

سر خیانتای قبلیش که ۳ .۴ سال میگذره ظبط مکالمه نصب کردم تو گوشیش ۲ ساله دارم حرفاشو گوش میدم .چون وقتی خونه میاد لال میشه و هیچ حرفی نمیزنه فقط تلوزیون .تا حالا نشده بهم محبت کنه اگرم بوده مجبور بوده تا حالا نشده منو یه گردش ببره و از دماغم درنیاره .اینا بدیاش بود ولی خوبی های ام داره خودش نیس ولی خداش هست .خلاصه ۲ روز پیش داشتم شنود رو گوش میکردم دیدم دوستش بهش گفته برنامه چیدم بهت خبر میدم امروز هم شوهرم بهش گفت ۵۰ میلیون به کارتت زدم شغل شوهرم جوریه کار.ت به کار.تی زیاد داره ولی من خیلی شک کردم چون این رفیقش خیلی زن .بازه اون روز هم برا شوهرم فیلم ناجور فرستاده بود که من دعوای حسابی کردم به شوهرم خیلی محترمانه گفتم براچی زدی به اون ؟ اصلا گردن نگرف گف اشتباه میکنی مدرک بیار ثابت کن ..هستین؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نگو ک خودت و لو دادی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بله هستیم بگو

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

من نیستم 

منو سگ خورده

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

منم گفتم تو پیامات دیدم به این شماره کارت زدی بازم گفت نه اشتباه میکنی دیدم داره عصبی میشه ک دست پیش بگیره پس نیفته دیدم دارم بدهکارم میشم بهش گفتم ولی من صداتو دارم که خودت به اون گفتی یه لحضه جا خورد و گفت