2777
2789
عنوان

اقدام

149 بازدید | 16 پست

سلام ب همگی 

این ماه اولین اقداممه 

از بعد پریودیم شروع کردم ولی با همون بار اول سردرد بدی گرفتم ۳ روزه ک دائم درد میکنه از شدتش کم نمیشه 

کسی اینطوری بوده؟دلیلش چیه؟

مطمئنم بخاطر اقدامه چون دقیقا از ی ربع بعدش سردردم شروع شد تا قبل اینم همش جلوگیری کردیم تجربه ای نداشتم

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

فشار بهت آمده از این به بعد کلی از این اعلایم بهت دست میده بدن آدم تو اقدام عین اولش نمیشه

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
فشار بهت آمده از این به بعد کلی از این اعلایم بهت دست میده بدن آدم تو اقدام عین اولش نمیشه

واقعا؟

بخدا دردش امونمو بریده اصن پشیمون شدم 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ بخدا دردش امونمو بریده اصن پشیمون شدم 😞

زیاذ بهش فکر نکن من خودم هر ماه یک چیزیم میشه بدنم عین قدیم نیست اصلا 

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
زیاذ بهش فکر نکن من خودم هر ماه یک چیزیم میشه بدنم عین قدیم نیست اصلا 

انشالله به همین زودیا مامان بشی خستگی از تنت در بیاد عزیزم🌹

انشالله به همین زودیا مامان بشی خستگی از تنت در بیاد عزیزم🌹

فکر نکنم امشب آنقدر گریه کردم داشتم خفه میشدم خدا با من قهر کرده فکر کنم

مگه چند وقته اقدامی؟

از شهریور

الهی  هنوز زوده برا نا امید شدن تا یک سال فرصت داری  از کیت استفاده نمیکنی؟

نه استفاده نکردم

بنظرم میتونه کمک کنه ی بار امتحان کن

هیچی کمک نمی کن تا خودش نخواد باید بی خیال باشی تو نی نی سایت نگردی زیاد هم چیزی از بارداری ندونی بدون روش انجام بدی تا بگیره

فکر نکنم امشب آنقدر گریه کردم داشتم خفه میشدم خدا با من قهر کرده فکر کنم

اینطوری نگو گلم من چی بگم که ۵ ساله منتظرم اما باز یقین دارم وقتش که برسه خدا دیر نمیکنه توکلم به خودشه ابدا نا امید نیستم شمام امید داشته باش عزیزم.

هیچی کمک نمی کن تا خودش نخواد باید بی خیال باشی تو نی نی سایت نگردی زیاد هم چیزی از بارداری ندونی بد ...

نمیدونم والا 

اخه میگن روز ۱۴ سیکل تخمک گذاری من اگ ب این حرف برم هیچ وقت باردار نمیشم چون وقتی از کیت استفاده کردم فهمیدم روز ۱۹ سیکل تخمک گذاری کردم 

فکر کن اگ از روز ۱۵ ادامه ندم اصلا نمیتونم باردار بشم چون تخمکی نیست

هیچی کمک نمی کن تا خودش نخواد باید بی خیال باشی تو نی نی سایت نگردی زیاد هم چیزی از بارداری ندونی بد ...

خدا بزرگه انسالله ک بیشتر از این منتظر نمیمونی 🌹