2777
2789
عنوان

عروسیه خواهرم دوماه دیگه اما…..😔

305 بازدید | 25 پست

بچه ها دوماه دیگه عروسیه خواهرمه خیرسرشون دوتا عروسی دارن حنابندون و عروسی توتالار دوشب جدا جشن میگیرن

با این شرایط گرونی غمم گرفته از کجا بیارم 

دوتا لباس دوبار ارایشگاه دوتاهزینه  وکادو وشاباش😒خودم بچم شوهرم 

دوس دارم گریه کنم 😣😔😔😔😔

لباسارو هم نگاه میکنم اصلا قشنگ نیس خداتومن قیمتشه 🥺

پیج لباس مجلسی  قیمت مناسب سراغ ندارین؟ 

اه این چه زندگیه واسه جشنمونم باید غم باد بگیریم 😔

برا حنابندون خب لباس نگیر میکاپم خودت کن مگع مجبوری اخع یع لباس شیکی ک داری بپوش

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه الان نباید جشن بگیرن . عروس و داماد فقط 

برن محضر عقد کنن و سوار ماشین بشن برن سر خونه زندگیاشون 😑

.اما اینم نمیشه  آرزو دارن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خدایی چرا سخت میگیریم برا هم،،،یه شب چشه اخه،،،شما هم شب عروسی برو آرایشگاه ،،شب قبل خودت درست کن،،،ارایش هم دوستی نداری وارد باشه،،،برا لباس هم باز از دوستی کسی قرض کن ،،،اشکال نداره ک

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

عزیزم حنابندون موهاتو اتو باز کن خودت یه آرایش لایت و شیک کن این روزا آرایش گرا هم لایت آرایش میکنن واسه عروسی موهاتو برو آرایشگاه صورتتو بیا خونه خودت درست کن یه سایه شاین هم بخر یه جاهیی از پلکتو سایه شاین دار بزن چ اشکالی داره