2777
2789
عنوان

تهوع بارداری

4064 بازدید | 18 پست

دوستان سلام من هفته ۷بارداری هستم و بشدت تهوع دارم و معدم درد میکنه و هیچی نمیتونم بخورم حتی اب 

الان خیلی خستمو سر کار اذیت میشم دکترم فقط دیمن هیدرینات داده و ب۶که اصلا تغییری تو حالم نداشته 

لطفا شما بگید چیکار کنم ؟ 

اشکالی نداره بیمارستان برم سرم وصل کنن 

قرص دمیترون برای من جواب داد. بگو دکتر بده بهت .امپولشم هست

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای سوزش سردل هم پنتوپرازول...خیلی بده واقعا 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
قرص دمیترون برای من جواب داد. بگو دکتر بده بهت .امپولشم هست

خودم بهش گفتم دمیترون بنویسه گفت نه فقط دیمن هیدرینات یا اینکه برو دکتر داخلی با مسئولیت اون دارو بخور 

ب عنوان تجربه میگم چون داشتم این شرایط رو

نیازب دارو فک نکنم باشه

طبیعی هس دیگ بهم ریختگی هورمون ها و ویار داشتن

من خودم ۴ ماه اول بارداری ازشدت ویار ۹ کیلو وزنم کاهش پیدا کرد وهیچ چیزی نمیخوردم و چندباری سرم مجبورشدم بزنم 

دیگ بدن تغییراتی میکنه

ولی لیموترش تازه خوب بود یک برش کوچیک بزنی ازش دستت باشه گاز گاز و مزه مزه کنی

قرص دمیترون هم میدن ولی یبوست میاره واذیت میشین

زنجبیل خیلیییی کم هم خوبه بزنی رو زبونت یک کوچولو

اما باید دوره شو بگذرونی دیگ 

اشتها ندارین سرچ کنید ویااز پزشک بپرسین خوراکی های مقوی ولی کم حجم مث اجیل و مغزیجات ک مناسب سن بارداری شما هس (هفت هفته مثلا)

یااگ حساسیت ندارین و گرمی نداره بدنتون بخورین خوبه

مث گردو وبادام وپسته اینا

ن ک زیاد درحد۳-۴دونه از هرکدوم مثلا

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

من اخراش امپول میزدم کمی بهتر میشدم ولی تاچهار ماه مردمو زنده شدم،فقط با خیار کمی التهاب درونم میخوابید روزی۶بار بالا می اوردم چ میخوردم چیزی چ نمیخوردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
نه چه اشکالی داره اگه حالت خیلی بد بود برو بیمارستان بهت سرم دمیترون و ب۶میزنن بهتر میشی من دوسه روز ...

چقد خوب 

بعد سرم تا چند روز حالتون خوب بود و میتونستی غذا بخوری ؟

من اخراش امپول میزدم کمی بهتر میشدم ولی تاچهار ماه مردمو زنده شدم،فقط با خیار کمی التهاب درونم میخوا ...

من فقط نون خالی اونم چند تیکه کوچیک 

دو هفتس اینجوریم 

میل ب هیچی ندارم چیزیم ب زور بخورم معدم پس میزنه 

واقعا خسته شدم چون سرکار میرم معلمم اصلا انرژی ندارم با بچه ها سروکله بزنم اونم تو این شرایط پر از استرس

من فقط نون خالی اونم چند تیکه کوچیک  دو هفتس اینجوریم  میل ب هیچی ندارم چیزیم ب زور بخور ...

درکت میکنم خیلی سخته برو بگو امپول بدن، من هفته۱۲رفتم پشیمونم اونهمه روز تحمل کردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چقد خوب  بعد سرم تا چند روز حالتون خوب بود و میتونستی غذا بخوری ؟

من کلا حالت تهوع واینا داشتم و حالم بد میشد وقتی رفتم مطب دکترم برام قرص دمیترون نوشت گفت اینو بخور اگه دیدی بازم حالت بد شد بیا بیمارستان بستریت کنم بعد یه روز از صبح که بیدار شدم پنج بار بالا آوردم هرچی میخوردم بالا میاوردم دیگه ظهر رفتم بیمارستان تو بخش زایمان بستریم کردن اونجا هم نمیتونستم غذا بخورم پرستار بهم گفت زنگ شوهرت بزن هر غذایی که دوس داری برات بیاره منم زنگ زدم گفتم برام موز بخره وقتی آورد خوردم دیگه بالا نیاوردم فرداش دکترم گفت اینجا باش تا حالت بهتر بشه دیگه موندم 

بعد از اونم دیگه قرصامو میخوردم غذاهم هرچی که میلم میکشید رو میخوردم اونم خیلی کم و وقتی چهار ماهم شد حالت تهوعم هم تموم شد