2821
2789
عنوان

شکاک بودن

140 بازدید | 8 پست

بچه ها به دادمممم برسید توروخدا

من هفت هشت ماهیه با یکی هستم که به شدت دوسش دارم اونم دوسم داره ولی چشتون روز بد نبینه انقدر بهش شک کردم دهن جفتمونو سرویس کردم خدا نکنه یه دقه جوابمو دیر بده یا یه دختر فالو کنه فورا دعوا میکنم میگم جدا شیم بعدشم به غلط کردن میوفتم بیچاره آسی شده از دستم تحملش داره تموم میشه امروز میگفت جداشیم بهتره تو شکاکی اذیت میشم راستم میگه خودم قبول دارم ولی اصلاااا نمیتونم از دستش بدم شما بگید چیکار کنم

تویه اینستاگرام هم برام بیو گذاشته بود اول اسمم منم گذاشته بودم ولی هرچی دعوا میکردیم پاک میکردم اونم دیگه پاک کرد و میگه دیگع نمیزارم نمیخواد تو هم بزاری به نظرتون چرا؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون دقیقا الان با یه آدم سمی توی رابطه ست

دیر یا زود رهات میکنه

پسرا موندگار نیستن تو بگو عاشق ترینشون دیر یا زود میرن

دلتو خوش نکن و وابسته تر نشو

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببخشید ولی این یه جور بیماریه 

اگه طرفتون باهاتون تموم کنه کار خیلی خوبی کرده چون شما ارامش و ازش گرفتین 

و با این رفتارتون روز به روز بیشتر ازتون زده میسه

منم اوایل اینجور بودم 😂😐به دخترای تو پیجش به یه دقیقه دیر جواب دادنم گیر میدادم 

ولی واقعا رفتارم زشت بود 

بیشتر که همو بشناسید اعتماد بینتونم بیشتر میشه 

حالا اون زیاد بمن گیر نمیداد مثلا میگف جواب دایرکت پسرارو نده 

من با دوستاش حرف میزدم اما اون اگه با دوستای من حرف میزد الان زنده نبود 😑😂

خداروشکر اون دوران گذشت 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️