2821
2789
عنوان

شکاک بودن

44 بازدید | 2 پست

بچه ها توروخدا به دادم برسیدددددد

من به شدت شکاکمم دهن خودمو کسی که دوسش دارم رو‌سرویس کردم

هرررچیزی میشه فورا بهش شک‌میکنم خدا نکنه یه دختر فالو کنه یا یه دقیقه جواب تلفنمو دیر بده فوری باهاش دعوا میکنم دعواهایه ناجوررر که اخرشم میگم جداشیم بعدش به غلط کردن میوفتم میگم نمیتونم

خودم میدونم رفتارم افتضاحه همش شک میکنم طرفو از خودم خسته کردم دوسم داره ولی دیگه داره تحملش تموم میشه نمیتونم از دستشم بدم لطفا بگید چیکار کنم شکم رفع بشه

الان داره امتحانم میکنه برام بیو گذاشته بود ولی دعوامون شد من پاک کردم اونم بعد من پاک کرد حالا که آشتی کردیم میگه دیگه نمیزارم هم دوس ندارم کسی بدونه رل دارم هم دیگه نمیخوام به سازت برقصم

چه خاکی تو سرم کنم😑

ببین تنها راه نجاتت اینه ، دست از کارات بردار چون یکی از چیزهایی که ریشه ی عشقو خشک می کنه شکاکیه. فامیل دورمون عاشق زنش بود ، زندگی عالی ، دوتاشون زیبا و عاشق هم ولی بخاطر شکاکی خانومش بعد از هشت سال زندگی طلاق گرفتن. شوهرش می گف خیلی عاشقش بودم ولی آخریا ازش متنفر شدم بخاطر شک زیادش. تو هم به خودت بیا 

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2824
2823
2791
2779
2792