2777
2789

سفید که مال لباس عروسه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباتی

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

بنظرم آنچنانم فرق نمیکنه یعنی سفیدم باشه اوکیه ولی اگه حتما می‌خواین رنگ دیگ ای جز سفید باشه نباتی می‌تونه رنگ خوبی باشه برای لباس عقد 

حس میکنم قبلا کمتر سفید میپوشیدن ولی الان نه 

مثلا دخترعمم چندماه پیش جشن عقدش بود ساده و سفید بود  

اره دیدم الان دیگه اکثرن سفید میپوشن

آخه خودم مزون خواهرم کار میکنم بیشتر رنگی میبرن🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بنظرم نباتی.گلبهی خیلی روشن خیلی ناز میشه.مال خودم لیمویی خیلی روشن بود با استری براق البته لباس محلی بود برا من هنوزم ک هنوزه همه بهم میگن لباست خیلی خوشگل بود

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بنظرم آنچنانم فرق نمیکنه یعنی سفیدم باشه اوکیه ولی اگه حتما می‌خواین رنگ دیگ ای جز سفید باشه نباتی م ...

اره الان بیشتریا عقدشونم سفید میپوشن من دوس ندارم سفید اما میگم پشیمون نشم بعدن

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
واقن؟مرسی عزیزم♥️

خواهش میکنم 😘 من خودم لباس گلبهی برای خودم کنار گذاشتم خیلی قشنگه 😁

بنظرم نباتی.گلبهی خیلی روشن خیلی ناز میشه.مال خودم لیمویی خیلی روشن بود با استری براق البته لباس محل ...

اره نباتی و لیمویی خیلی خوشگله طوسیم زیاد دیدم میپوشن

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
اره نباتی و لیمویی خیلی خوشگله طوسیم زیاد دیدم میپوشن

اره روشنش خیلی خوشگله.دختر خالمم کرمی پوشید بهش میومد قشنگ بود

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی