2777
2789
عنوان

موهام سفید داره میشه😑۱۸ سالمه

1474 بازدید | 63 پست

امروز ت اینه دیدم چهار پنج تا تار سفید بلند دارم 

بهم بگید چجوری جلوگیری کنم!؟چیکار کنم 

😭

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

من یکی از دوستام کلاس شیشم‌موهاش سفید شد .. بنظر خودم اگه برای من اتفاق بیوفته حس خیلی بدیه.. نمیدونم

رنگ کن بنظرم 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم ژنتیکی اینطوری میشیم تو نوجوونی🤦🏻‍♀️فقط میتونی رنگ‌کنی

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]
من یکی از دوستام کلاس شیشم‌موهاش سفید شد .. بنظر خودم اگه برای من اتفاق بیوفته حس خیلی بدیه.. نمیدون ...

اره منم میدیدم دوستامو تعجب میکردم و نمیخواستم برام اتفاق بیفته ولی الان شده😭

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

!بچه ها رنگ نمی‌کنم چاره ک این نیس

اره منم میدیدم دوستامو تعجب میکردم و نمیخواستم برام اتفاق بیفته ولی الان شده😭

عزیزم چرا ناراحت میکنی خودتو اخه ؟ چیزی که شده مگه دست شماست 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         

هلیله سیاه باعسل بخور صبح ها واسه بعضیا جواب داده بعضیا نه ....راستی طبع بدنت احتمالا بلغمی هستی من چند روز پیش رفتم دکتر طب اسلامی بهم چند تا دارو های گیاهی داد گفت باید اینا استفاده کنی تا ب تعادل برگردی من صفرا وسودام بالا رفته

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!