2777
2789
عنوان

تغییر آدما

184 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من چند سال با ی پسره بودم که خیلی دوسش داشتم اما اون وقتی که دانشگاه قبول شد همه چیش تغییر کرد و با کلی دختر دوست شد شبا تا صب باهاشون حرف میزد وای نمیدونید قلبم چقد درد میکرد من کلی درس خوندم واسه اینکه پزشکی قبول بشم اما رفتنش اونم با این روند باعث شد خودمو از دس بدم و دانشگاه قبول نشدم دوستان اون واسه عید قراره با همکلاسیای دخترش بره  مسافرت ولی من همش میگم خدا بزرگه درس میشه حس شکست دارمم حس رها شدن  با اینکه بهم میگن خوشگلی چشات قشنگ ولی حس میکنم حتما مشکل داشتم دوستان  دلم میخاد خیلی موفق بشم برام سواله ی مرد با دیدن این قضیه چ حسی بهش دست میده اینکه من بیام و کلی  عکس حال خوبمو  بزارم پروفایل و پزشکی قبول شم۰'! لطفا کمکم کنید درک کنید و جواب بدید

دختر جون غقط بگم این اقا پسر بی اصالته و اگر هم باهاش ازدواج کنی خیانت رو شاخشه داره بهت ثابت می‌کنه 

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از تو نبوده عزیزدلم مشکل از اونه،،خداروشکر کن ذاتشو شناختی ،،اگر برگشت سمتت هیچ وقته هیچ وقت قبولش نکن به هیچ عنوان،،،رو درست تمرکز کن امشالله پزشک میشی و کلی موفقیت بدست میاری اخرش کسیکه حسرت میخوره اونه 

بابا انجلیناجولی و شکیرا بهشون خیانت شده مگه چیزی کم داشتن؟؟نه ذات مرداشون بد بود،ذات این پسره هم بده

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مطمئن باش تو خیلی بالاتر از اونی که قدش نرسیده تو رو ببینه خودتو دست کم نگیر یکی تو آینده ی نزدیک منتظرته که خوشبختت کنه یه جنتلمن به بهتر از اون فکر کن که تو دنیاش فقط تو باشی  

...

صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

میتونم بگم امشب حال ی نفرو خوب کردی ۰۰

عزیزدلمم🥺🥺🤍💛🤍💛❤️💛❤️🤍❤️❤️💚💚❤️🤍💛🤍💚🤍💚❤️🤍💛❤️🤍❤️❤️💚🤍🤍💚❤️💚❤️💚🤍💚🤍💚🤍💚❤️❤️💚🤍💚🤍🤍💚🤍💚❤️💚🤍💚❤️

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

اونا چیز خاصی نداشتن باور کن تو بالاتر از اونایی

فقط پسره هم فازشون بوده البته یه مدت بعد اونارو هم ول میکنه

من به این جور آدما میگم دستمال کاغذی

درگیر اون نباش به پسر خیلی بهتر از اون فکر کن توذهنت مهندسی کن چطوره سفارش بده خدا برات بفرسته شک نکن 

خودتو تو این دنیا با چند میلیاد آدم محدود به یه نفر نکن 

بگرد و بهترشو پیدا کن 

من متاهلم از رو تجربه میگم خودتو دست کم نگیر به بهترینا فکر کنم خدا جلوت میزاره 

باور کن چند سال بعد از دست خودت حرصت میگیره چرا وقتتو تلف کروی براش یا هم می خندی

کلا از زندگیت پرتس کن بیرون 

آزاد باش اول به موفقیتت برس درس بخون یه موقعیت خوب بدست بیار بعد میبینی آدمای بهتری میان سراغت 

خودتو بکش بالا با آدم های بالاتری نشست و برخاست کن هیچ وقت زندگیتو محدود نکن دنیا برای ما که کوچیکیم تمومی نداره 

یه شکارچی شیر ،، به خرگوش هایی که دوروبر می پرن فکر نمیکنه به فکر شکار شیر باش نه یه خرگوشی که با اینو اون می پره 

اونا چیز خاصی نداشتن باور کن تو بالاتر از اونایی فقط پسره هم فازشون بوده البته یه مدت بعد اونارو هم ...

ممنونم ازتتتتت  حرفات خیلی بهم آرامش داد خیلی وقته با هیچکس درموردش  حرف نزده بودم خیلی سنگین بودم واسم ۰۰۰اما مث ی خاهر حرفات بهم چسبید نمیدونم ی روز پشیمون میشه یا نه اما من سعی میکنم بهش دیگ فک نکنم و خودمو موفق کنم 

مرسی گلم من قبلا دقیقا تو موقعیت تو بودم بعد خودمو تغییر دادم ادامه تحصیل دادم کار خوب دارم به یه آدم فوق العاده که منت کشید و ازدواج کردم بچه دارم و ... الان به اون روزام فکر میکنم از خودم خجالت میکشم 

بهم اعتماد کن و حرفمو قبول کن تو لیاقتت خیلی بیشتر از اینی که فکر میکنی هست با خدا دوست باش ازش کمک بگیر حتما کمک میکنه