2789
عنوان

بچه اس یا جغد

160 بازدید | 17 پست

پسر من خواب نداره😭 شب دو میخوابه صبح ۸ بیدار میشه. منم خیلی کمتر میخوابم چون هی باید پاشم شیر درست کنم براش شوهرمو راهی کنم. سرجمع چهار ساعت هم خواب ندارم. واقعا دارم از پا میفتم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابش که خوبه عزیزم 

چون خوابت ناقصه ، اینطور کسل میشی 

چاره ای نیست.  

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

به مرور بهتر میشه  طول روز که حتما میخوابه اره؟ سعی کن اون تایم خودتم استراحت کنی  

دوبار در طول روز میخوابه‌اونم نیم ساعت. واقعا تو نیم ساعت تا میام خوابم ببره بیدار میشه بدتر سردرد میگیرم

پسر منم دوسالشه....مدااااام آویزونه از من...آب بده...صبحونه بده بخولم...شام بده بخولم...میوه بده...نون بده...دسشویی ببر...جرأت ندارم در یخچال یا کابینت باز کنم...فورا جلوتر از من اونجا حضور داره که به هم بریزه...پیله می‌کنه برقی بگیر برقی بگیر...روزی هزااار بار این جمله رو تکرار می‌کنه چون دوست داره من جارو رو بیارم که این باهاش بازی کنه...درحالی که گلوش درد می‌کنه روزی صدبار میگه مستنی بده( یعنی بستنی) اصلا هم کوتاه نمیاد...خواهرش رو مدااام میزنم...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
دوبار در طول روز میخوابه‌اونم نیم ساعت. واقعا تو نیم ساعت تا میام خوابم ببره بیدار میشه بدتر سردرد م ...

ععزیزم

واقعا سخته اینطوری 

یه کم صبوری کن بزرگ تر بشه میتونی سر گرمش کنی که دو بار خواب رو یه دفعه بکنه یه بار و طولانی تر بشه 

خواهرش چرا دیگ 

مثلا میخواد با خواهرش بازی کنه...امابازیش  کله زدن و گاز گرفتن و هل دادن و وسیله پرت کردنه...خواهرش کلاس اولیه...طفلی آرامش نداره از دست پسرم...مثلا دخترم خوابیده...بعد این می‌ره بالشت می‌کشه از زیر سرش...یا با لگد از روی مبل پرتش میده...یا به زور باهاش کشتی میگیره...اصلا یه وضعیییی...آزار داره کلا🤣🤣...چند روز پیش با یه قابلمه کوچیکه زد تو بینی خواهرش...خدا رحم کرد نشکست...اما یه عااالمه کبود شد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂