بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🥴🥴😫😫😫🤦🤦🤦من فکر خونه تکونی میکنم خسته ام میشه امسال...چراتنبل شدم
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
مال من تموم شد ولی جونم دراومد تا تموم شد باردارم بودم 😂
سال دیگه ان شاا..تاااازه میفهمی خستگی یعنی چه...بچه کوچک.خونه تکونی ریخت وپاش.کم خوابی وخستگی..من تواین وضعیتم الان دقیقا🥴🤦
به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
سال دیگه ان شاا..تاااازه میفهمی خستگی یعنی چه...بچه کوچک.خونه تکونی ریخت وپاش.کم خوابی وخستگی..من تو ...
خدابزرگه تا سال دیگه چی بگم والا دختر اولم که زیاد اذیتم نکرد شبا تاصبح میخوابید از اول نوزادیش براهمون زیاد تجربه بیخوابی ندارم ایشالله این یکی هم بچه ی سر به راهی باشه اذیتم نکنه😁