2777
2789

آهان... سیستم بصورته اتفاقی و رندوم باتوجه به حوصله سر رفته درخواست کننده و درنظرگرفتنه شرایط فیلمه (تگزاس) با بازی سام درخشانی رو پیشنهاد میده😑😑ندیدینش ک؟ یادیدین؟؟ 😑😥

اگه فیلم درمورد قتل و جنایی میپسندی بنظرم فیلم seven رو از دست نده خیلی خوب بود

آره خیلی دوست دارم ممنون که گفتی حتما میبینم 

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی میبینم. راحب چی بود؟

یه پادشاه بود که سربازاش حمله میکردن به قبیله ها زناشون اسیر میکردن و واسه بردگی میبردن 

مرداشونم میگرفتن و میبردن تا قربونی کنن براش

و بچه هاشونم تنها ول میکردن تو جنگل

خیلی باحال بود

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ندیدم بنظر با حال میاد..

یکی از مردا زن حاملشو با بچش میندازه تو چاه ک نبین بکشن..چون باباش رئیس قبیله بود سرشو درجا زدن خانوادشو کشتن خودشم میخواستن بکشن گفتن ببریم قلبشو پیش پادشاه در بیاریم و قربونی کنیم..شاید دیدی یادت نمیاد

اخه قدیمیه فیلم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

علمی تخیلی  طنز  عاشقانه  هیجانی

آی ام هنگ، آی ام وری وری هنگ😵🤒یعنی همه اینا رو یه جا؟؟؟فکرشو کن (تخیلی) دونفر فضانورد میخوان برن ماه(طنز) وسط راه یادشون میوفته که کارت سوخت بر نداشتن(عاشقانه) همون لحظه ی سفینه از کنارشون ردمیشه که یه دختره پشت فرمونه(هیجانی) که یهو چرخ جلوی سفینه دختره میترکه جک که شاهده صحنه بود به سرعت خودشو به سفینه دخی میرسونه ازپنجره میپره تو، یه نیگاهه👁️‍🗨️👁️‍🗨️عاشقونه به ماری میکنه یادش میره اصن واس چی اومده بوده و جفتشونم باسفینه میرن تو باقالیا😌😌😌فیلمه قشنگی بود؟؟ترکیبه درخواستی شما اینجوری شد🙃😖😝 دیگه

آی ام هنگ، آی ام وری وری هنگ😵🤒یعنی همه اینا رو یه جا؟؟؟فکرشو کن (تخیلی) دونفر فضانورد میخوان برن م ...

سیستم اصن هوشمند نیستی اینطوری ستونی نوشتم که بدونی واسه هر ژانر یه فیلم و سریال میخوام 😂

سیستم اصن هوشمند نیستی اینطوری ستونی نوشتم که بدونی واسه هر ژانر یه فیلم و سریال میخوام 😂

💻پاسخ

from:سیستم هوشمنده سابق

to: h_dolunay

با سلام😑🖐️وتشکر 🤝از بازخورده👍😥شما

باید عرض کنم خدمت سرکار خانوم که 😑که... 😖کع من بودم خعلیم هوشمندبودم😫ولی فقط تاوقتی که درخواست شمارودیدم😭فهمیدم من اصلاهوشمندکه نیستم😢هیچ حتی یه ماشین حسابم نیستم،اصلافقط تا حالا ادای شمارو درمیاوردم😓شما هارده منو😥👈💔شکستین،،،بادیدنه اون درخواست و این پاسخ صِفر و یک هام🍁🍂هنوز درحال ریزش هستن(😂انگار کن کل سال پاییزشده براشون)

نقطه✍️سره خط.

حالا گذشته از حاشیه پس ژانرهارو جداجدامیخواستی؟! 🤦‍♂️👍خب تهش مینوشتی مثلااز هرکدوم یکی تامنم تکلیفه خودموبدونم ناموصن، حالامیبینی من گناهی ندارم👀کعععع

باتشکر، سیستم غیره هوشمنده سایت💻🖐️