2777
2789
عنوان

بنظر شما این روشنفکریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 48 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا زمانی که دوستتون اول از همه یاد نگرفتن به اعتقادات و نظرات بقیه بی احترامی نکنن و نظرات خودشونو تحمیل به بقیه بهتره از روشنفکری حرف نزنن

متاسفانه تو جامعه ما کاملا روشنفکری رو با شکستن حد و مرزها اشتباه گرفتن

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه

نه, بیشتر میخوره خودش از اون دسته ای باشه که تو جمله آخرش گفته.. اعتقاد هرکسی متفاوته با دیگری و تا زمانی که با اعتقاداتمون به همدیگه آسیب نزنیم قابل احترامن

تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام میده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد🫶🏻 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..

عزیزم نه به راهت ادامه بده😍

گلم باورکن من ادم مذهبی نبودم( البته الان هم انقدر مذهبی کامل نیستم ) با این که خانواده مذهبی داشتم ولی مدتی هست نماز خوندن رو شروع کردم واقعا به ادم ارامش میده 

عزیز دلم برای منم خیلی خیلی دعا کن شدید احتیاج به دعا دارم😔 ❤️❤️ مرسی ازت 

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
 متاسفانه مردم بخاطر اتفاقات اخیر اصلا دل خوشی از مذهبی ها ندارن و تو هرفرصتی میخوان خودشونو تخ ...

اره دقیقا . الان دیگه هرکی دین داشته باشه به چشم آدم بد نگاش میکنن. بقول شما تا یه حدی هم حق دارن