2777
2789

بخون ی جوری تموم شه بره سال دیگم همینه

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دوسالو خوندی درحد مدرسه خوندی؟

من ادم بودم لای کتاب باز نمیکردم درس خوندنم کجا بود...و اینکه به خودم قول دادم اخرش بیام تایپک بزنم ک دانشگاه تهران قبول شدم....امسال ک شرط معدله به راحتی قبول میشه ادم

بشین بخون خدایی 

حوصله داری سال بعد؟

سال بعد هم همین میشه ها

تمومش کن بره دیگه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
من ادم بودم لای کتاب باز نمیکردم درس خوندنم کجا بود...و اینکه به خودم قول دادم اخرش بیام تایپک بزنم ...

شرط معدل وقتی راحته که امتحانا هم همون قبلیا باشه الان اصا هیچکس نمیدونه امسال چجوری طرح میشه

من ادم بودم لای کتاب باز نمیکردم درس خوندنم کجا بود...و اینکه به خودم قول دادم اخرش بیام تایپک بزنم ...

سخت تر میشه 

چرا میگی به راحتی😂

سوالات مفهومی تر 

تقلب ها زیاد 

به ضرر هست 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
بابا سال بعد لااقل یسال وقت هست ولی خب بازم بده🙁

همین حرفتااا که میگی یک سال وقت هست 

باعث میشه سال دیگه 

یه روز خسته بودی بگی خبببب بیخیال وقت هست استراحت میکنم 

همین حرفا رو میزنی میبینی چند ماه بیشتر نمونده 

همین حرفتااا که میگی یک سال وقت هست  باعث میشه سال دیگه  یه روز خسته بودی بگی خبببب بیخی ...

وای نه بابا من همین الان به شکر خوردن افتادم که چرا زودتر استارت نزدم😂