2777
2789

من حدودا دو هفته پیش مریض شدم گلو درد شدید چشام قرمز شده بود رفتم دکتر آمدول و سرم و اینا دو سه روز خوب بودم بعدش دوباره با سرفه اومد سراغم بیشتر شب سرفه میکنم بی‌حالی تب و ...نداشتم ولی سرفه تا الآنم نرفته و شبات خیلی اذیت میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حدودا دو هفته پیش مریض شدم گلو درد شدید چشام قرمز شده بود رفتم دکتر آمدول و سرم و اینا دو سه روز ...

من باردارم ، همسرم فعلا هیچ علایمی غیر از خواب آلودگی نداره نه ابربزش نه گلو درد نه هیچی ، میترسم شروع علایم ویروس باشه فقط میگه خوابم میاد همش همین ، گفتم اگر شروع علایم مریضی هست من زودتر برم یه جایی من مریض نشم چون دارو نمیتونم استفاده کنم تو بارداری خیلی اذیت میشم 

من باردارم ، همسرم فعلا هیچ علایمی غیر از خواب آلودگی نداره نه ابربزش نه گلو درد نه هیچی ، میترسم شر ...

خوشبحالت که بارداری من چند ماه پیش با ای وی اف باردار شدم پوچ بود الآنم روحیم خیلی خرابه برای چشم انتظارا هم دعا کن خواهر،ماهم طعم مادر شدنو بچشیم

خوشبحالت که بارداری من چند ماه پیش با ای وی اف باردار شدم پوچ بود الآنم روحیم خیلی خرابه برای چشم ان ...

عزیزم از ته دلم برات آرزو میکنم که انشالا به زودی خدا بهت یه نی نی سالم و صالح و خوشگل بده ، خدا دلت و شاد کنه انشالا